5 ταινίες για να λιώσεις τα Χριστούγεννα (pics & vids)

Γιάννης Κονταξής
5 ταινίες για να λιώσεις τα Χριστούγεννα (pics & vids)
Ετοιμάσου για υπέροχες, γιορτινές σινεφίλ βραδιές στο χριστουγεννιάτικο κανάλι της COSMOTE TV.

Επιτέλους, έφτασαν οι μέρες που όλοι περιμέναμε. Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά μας κλείνουν το μάτι για διασκέδαση (ατέλειωτη), ξεκούραση (λέμε τώρα...) και μπόλικο φαγητό (το μόνο σίγουρο).

Μήπως ξεχνάτε κάτι; Ναι, ξεχνάτε! Οι μέρες αυτές θα είναι γεμάτες και με μπόλικες ταινίες. Ιδίως στο COSMOTE CINEMA Christmas HD δεν θα χορτάσετε επί δύο εβδομάδες να βλέπετε ό,τι ταινία μπορείτε να φανταστείτε.

Τις φετινές γιορτές δεν υπάρχει λόγος να βγεις από το σπίτι, όταν κοιτάς το πρόγραμμα της COSMOTE TV. Ξέρεις, τι κάνεις; Παίρνεις χαρτί και μολύβι, συμπληρώνεις αναλυτικά όλες τις ημερομηνίες των σειρών και των ταινιών, παίρνεις τηλέφωνο τους κολλητούς και το κορίτσι και γίνεσαι ο Άγιος Βασίλης για όλους τους! Τέτοια δώρα δεν θα έχουν ξαναδεί!

Για αυτό και εμείς εδώ στο Gazzetta αποφασίσαμε να σας προτείνουμε τις 5 ταινίες που δεν γίνεται να χάσετε.

Η Τριλογία της Απόκλισης: Αφοσίωση (The Divergent Series: Allegiant)

Δύο λόγια για την ταινία: Παρά τις αυστηρές απαγορεύσεις του νέου καθεστώτος, η Τρις και ο Φορ περνούν πέρα από το τείχος που χωρίζει το κατεστραμμένο Σικάγο από τον έξω κόσμο... και σύντομα ανακαλύπτουν την τραγική αλήθεια για το μέλλον της ανθρωπότητας..

Γιατί να τη δεις: Ζούμε σε έναν κόσμο που όλο και περισσότερο περιβάλλεται από φράχτες (σε στεριά και θάλασσα), βασανίζεται από πολέμους (σχεδόν σε κάθε γωνιά του πλανήτη) και βιώνει πρωτόγνωρες κλιματικές αλλαγές (έφτασε ο Δεκέμβρης και ακόμα δεν κρυώνουμε). Μέσα σε ένα τέτοιο περιβάλλον, όπου οι πολιτικές ηγεσίες αρνούνται να πάρουν ριζοσπαστικά μέτρα και οι άνθρωποι πέφτουν όλο και περισσότερα στο βούρκο του ωχαδερφισμού, μία ταινία που σε βάζει σε κλίμα δυστοπικό για το μέλλον της Γης ίσως είναι η κατάλληλη απάντηση για να ξεκουνηθούμε λιγάκι και να καταλάβουμε ότι η ζωή μας είναι τρομερά πολύτιμη για να μην μας νοιάζει προς τα που οδεύει.

Πού θα τη δεις: COSMOTE CINEMA Christmas HD, Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2018, 18:40

Ημέρα Ανεξαρτησίας: Νέα Απειλή (Independence Day: Resurgence)

Δύο λόγια για την ταινία: Πριν είκοσι χρόνια η ανθρωπότητα αντιμετώπισε τους εξωγήινους εισβολείς. Από τότε, ο κόσμος χρησιμοποίησε την εξωγήινη τεχνολογία για να είναι έτοιμος για μια επόμενη επίθεση. Καθώς η 4η Ιουλίου πλησιάζει, η ώρα έχει πια φτάσει.

Γιατί να τη δεις: Ο Ρόλαντ Έμεριχ είναι το «χρυσό παιδί» του Χόλιγουντ και master των blockbusters. Με ταινίες όπως τα «Godzilla», «The Day After Tomorrow» και «2012» έγινε ο απόλυτος κινηματογραφιστής του Τέλους της Ανθρωπότητας, μιας και δεν μπορείς να πάρεις τα μάτια σου από την οθόνη όσο και να το προσπαθήσεις. Είκοσι χρόνια μετά το πρώτο μέρος του «Ημέρα Ανεξαρτησίας» (Indepedence Day), όπου ο Γουίλ Σμιθ έσωζε τη Γη από τους πανέξυπνους και τεχνολογικά προηγμένους εξωγήινους εισβολείς, ο Έμεριχ μας δίνει τη συνέχεια αυτής της απειλής. Και το κακό είναι ότι όταν κάποιος επιστρέφει, ποτέ δεν είναι για καλό. Και πάντα, αυτός που επιστρέφει, επιστρέφει πιο δυνατός από ποτέ.

Πού θα τη δεις: COSMOTE CINEMA Christmas HD, Τρίτη 25 Δεκεμβρίου 2018, 18:40

Black Panther

Δύο λόγια για την ταινία: Μετά τον θάνατο του πατέρα του, ένας πρίγκιπας επιστρέφει στην πατρίδα του για να αναλάβει τον θρόνο. Όταν, όμως, ένας ισχυρός εχθρός εμφανίζεται, ο νέος ηγέτης καλείται να εξολοθρεύσει την απειλή και να προστατέψει τον λαό του.

Γιατί να τη δεις: Μιλάμε ίσως για την πιο πολυσυζητημένη ταινία της χρονιάς και για τον πιο cool υπερήρωα που μας έδωσε φέτος η Marvel. Για να καταλάβετε το μέγεθος του hype που περιβάλλει το «Black Panther», η ταινία κόστισε κοντά στα 210 εκατ. δολάρια και κατάφερε να αποφέρει στο box office πάνω από 1,3 δισ. δολάρια. Ενώ ακόμα και το soundtrack της ταινίας έφτασε στο Νο.1 στα αμερικάνικα charts και σε άλλες τρεις ακόμα χώρες! Και μιλάμε για ένα soundtrack που το έχει επιμεληθεί ο Kendrick Lamar. Προσθέστε σε όλα αυτά και το ότι ο Black Panther είναι ο πρώτος ήρωας της Marvel με αφρικανική καταγωγή και αυτόματα αντιλαμβάνεστε ότι δεν μιλάμε απλώς για μια ταινία, αλλά για ένα πολιτιστικό φαινόμενο. Νομίζουμε πως δεν χρειάζεται να προσθέσουμε ότι η δράση είναι καταιγιστική. Αυτό το ξέρετε ήδη.

Πού θα τη δεις: COSMOTE CINEMA Christmas HD, Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2018, 18:20

Οι Πειρατές της Καραϊβικής: Η Εκδίκηση του Σάλαζαρ (Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales)

Δύο λόγια για την ταινία: Ο τρομακτικός καπετάνιος Σαλαζάρ και οι ναυτικοί-φαντάσματα δραπετεύουν από το Τρίγωνο του Διαβόλου αποφασισμένοι να σκοτώσουν όλους τους πειρατές της θάλασσας. Μόνη ελπίδα σωτηρίας για τον Τζακ, η θρυλική τρίαινα του Ποσειδώνα...

Γιατί να τη δεις: Ο Τζόνι Ντεπ σε ένα ακόμη απολαυστικό ρόλο, ο Χαβιέ Μπαρδέμ εγγύηση πιότητας και η Κάγια Σκοντελάριο τρομερά γοητευτική. Αν θέλετε τρεις λόγους για να δείτε την 5η ταινία του franchise των «Πειρατών της Καραϊβικής», μόλις σας τους είπαμε. Φυσικά, επειδή δεν υπάρχει άνθρωπος που είδε «Πειρατές της Καραϊβικής» και δεν κόλλησε, ξέρετε ήδη τι να περιμένετε σε επίπεδο ανατροπών και ξεκαρδιστικών ενσταντανέ. Για αυτό, την πρώτη Πέμπτη του νέου έτους, μην κανονίσετε κάτι, έχει Τζακ Σπάροου!

Πού θα τη δεις: COSMOTE CINEMA Christmas HD, Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2019, 17:30

Η Μούμια Επιστρέφει (The Mummy Returns)

Δύο λόγια για την ταινία: Αυτή τη φορά, εκτός από τη μούμια του Ιχμοτέπ που αναγεννιέται για να καταστρέψει τη Γη, ο αρχαιολόγος Ο'Κόνελ και η αιγυπτιολόγος σύζυγός του καλούνται να αντιμετωπίσουν μια ακόμη πιο καταραμένη δύναμη της αιγυπτιακής μυθολογίας.

Γιατί να τη δεις: Η αρχαία αιγυπτιακή ιστορία καταφέρνει ακόμη και σήμερα να περιβάλλει με τρομερό μυστήριο πολλά από τα κατορθώματά της. Και οι μούμιες, όσο χρόνια και να περάσουν, θα παραμείνουν για πάντα ένα από τα πιο τρομακτικά πράγματα που ανακάλυψε ο σύγχρονος άνθρωπος.

Πού θα τη δεις: COSMOTE CINEMA Christmas HD, Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2019, 18:30

Κάπου εδώ, έφτασε η στιγμή να σας πούμε κάτι που θα κάνει τις γιορτές σας ακόμα καλύτερες.

Το κινηματογραφικό κανάλι COSMOTE CINEMA 4HD, όπως και όλα τα κανάλια COSMOTE CINEMA, είναι διαθέσιμα μέσα από το κινητό, το tablet ή τον υπολογιστή μέσω της υπηρεσίας COSMOTE TV GO από οποιοδήποτε δίκτυο σταθερής ή κινητής στην Ελλάδα, αλλά και εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η υπηρεσία COSMOTE TV GO παρέχεται εντελώς δωρεάν, ως πρόσθετη υπηρεσία, σε συνδρομητές COSMOTE TV ή διατίθεται σε μεμονωμένα πακέτα COSMOTE TV GO (CINEMA, DOCUMENTARIES, SPORTS). Επιπλέον, μέσω της υπηρεσίας COSMOTE TV PLUS οι συνδρομητές αποκτούν πρόσβαση σε μία πλούσια συλλογή με ταινίες και σειρές, καθώς και ντοκιμαντέρ και εκπομπές από τα κανάλια COSMOTE CINEMA & COSMOTE HISTORY, εφόσον τα κανάλια περιλαμβάνονται στο πακέτο συνδρομής τους.

Τέλος, αν είσαι από αυτούς που χαώνονται και δεν μπορούν να θυμηθούν τι έχουν να δουν αυτή τη βδομάδα, μην αγχώνεσαι! Το Gazzetta σού βρήκε λύση και για αυτό! Ολόκληρο «Couch Potato» φτιάξαμε για να ενημερώνεσαι εγκαίρως για τις πιο hot αθλητικές και κινηματογραφικές επιλογές της εβδομάδας! Να τσέκαρε και εσύ, αν δεν μας πιστεύεις!

Άντε λοιπόν! Τι περιμένετε; Ακόμα να βάλετε COSMOTE TV;