Τα 10 καλύτερα gazzetika δώρα για αυτά τα Χριστούγεννα

Gazzetta team
Τα 10 καλύτερα gazzetika δώρα για αυτά τα Χριστούγεννα
Τα Seven Spots ξέρουν τι θα επιλέξεις αυτές τις γιορτές.

Πόσες μέρες έχεις πάρει άδεια για τις γιορτές; Δύο; Τρεις; Μακάρι να έχεις πάρει παραπάνω. Ωστόσο, όσες κι αν είναι αυτές δεν θες να τις περάσεις κολλημένος στην Ερμού ή σε κάποιο άλλο κλασικό εμπορικό κατάστημα του κέντρου διαλέγοντας δώρα για τους αγαπημένους σου.

Όχι μόνο γιατί τις συγκεκριμένες μέρες τα μαγαζιά θα είναι αδιανόητα γεμάτα, αλλά γιατί κατ' επέκταση θα αναγκαστείς να πάρεις δώρα που ίσως δεν ήθελες, αφού οι διαθέσιμες επιλογές λόγω κόσμου θα έχουν περιοριστεί. Τα Seven Spots έχουν τη λύση τόσο για ν' αποφύγεις την ταλαιπωρία όσο και για να αγοράσεις πραγματικά έξυπνα και ξεχωριστά δώρα για τους δικούς σου ανθρώπους.

Λίγο πριν τα φετινά Χριστούγεννα μπήκαμε στα «Χριστουγεννιάτικα Δώρα», την ειδική κατηγορία του e-shop των Seven Spots, στα οποία ακόμα και ο Σάντα είναι μέσα, και διαλέξαμε αραχτοί από τον καναπέ μας τα 10 καλύτερα gazzettika (αφού είναι κατάλληλα για τους αναγνώστες του Gazzetta) δώρα και σας τα παρουσιάζουμε.

1. Ασύρματα Ακουστικά Κεφαλής Sony: Άκουσε μουσική ολόκληρη την ημέρα, χωρίς διακοπές. Μετάδωσε ασύρματα με σύνδεση BLUETOOTH®, εύκολη σύζευξη με NFC™ με ένα άγγιγμα, και μπαταρία μακράς διαρκείας που διαρκεί έως και 20 ώρες.

2. Sony PlayStation 4 Pro: Δεν πρέπει να υπάρχει άνθρωπος εκεί έξω από 5 ετών μέχρι όσο πάει που να μην εκτιμούσε το συγκεκριμένο δώρο. Το μόνο πρόβλημα είναι πως σε όποιον το δώσεις δύσκολα θα τον ξαναδείς, αφού δεν πρόκειται να βγει ξανά από το σπίτι του.

3. Detroit: Become Human (PS4). Πάει πακέτο με το νούμερο 2. Πρόκειται για ένα adventure γυρισμένο στο Detroit, στο οποίο ο παίκτης παίρνει στα χέρια του τη 'ζωή' τριών androids (Kara, Connor και Markus) και ανάλογα με τις αποφάσεις του ίσως κρίνει το μέλλον της ανθρωπότητας, των androids ή και των δύο (θα το λατρέψουν οι φανς του Heavy Rain και του Beyond: Two Souls).

4. A Game of Thrones: Το Χέρι του Βασιλιά. Επειδή μένουν ακόμα κάμποσοι μήνες μέχρι να κυκλοφορήσει η τελευταία σεζόν της σειράς, βρήκαμε το ιδανικό υποκατάστατο. Το επιτραπέζιο της Κάισσα με το εξής σενάριο: Ο Βασιλιάς του Γουέστερος μόλις ανακοίνωσε την πρόθεσή του να χρήσει ένα νέο Χέρι του Βασιλιά! Ο Βάρυς κινείται ανάμεσα στους ευγενείς, ψιθυρίζοντας ονόματα και μαζεύοντας υποστήριξη. Θα μαζέψει όμως περισσότερη υποστήριξη για εσένα, ή για τους αντιπάλους σου; Σε αυτό το έξυπνο παιχνίδι, δυο έως τέσσερις παίκτες μαζεύουν κάρτες χαρακτήρων για να αποκτήσουν λάβαρα – ο παίκτης με τα περισσότερα λάβαρα θα είναι ο νικητής! Θα είσαι το επόμενο Χέρι του Βασιλιά;

5. Φιγούρα Funko Pop! Marvel: Holiday Hulk. Όπως έχεις ήδη καταλάβει, η λίστα με τα χριστουγεννιάτικα δώρα δεν έχει περιορισμούς όσον αφορά την ηλικία. Απευθύνεται τόσο σε μικρούς όσο και σε μεγάλους. Εξού και η φιγούρα Bobble Head με κεφάλι που κινείται.

6. JBL GO2 Φορητό Ηχείο. Και ασύρματο και αδιάβροχο. Το συγκεκριμένο ηχείο πάει παντού και δεν πρέπει να λείπει κάτω από κανένα χριστουγεννιάτικο δέντρο.

7. Bluetooth Speaker Karaoke. Με αυτό το δώρο δεν κάνεις χαρούμενο μόνο εκείνον που το δέχεται, αλλά ολόκληρη την παρέα, αφού το Karaoke δεν είναι σε καμία περίπτωση ατομικό σπορ.

8. Xiaomi Mi Band 2. Ιδανικό gadget για όσους αρέσει το τρέξιμο και όχι μόνο. Με το Fitness Tracker Xiaomi Mi Band 2 παρακολούθησε το πόση ώρα έτρεξες, το ρυθμό και την απόσταση παράλληλα με κάψιμο θερμίδων. Επίσης, μπορείς να χρησιμοποιήσεις την ειδοποίηση δόνησης όταν δέχεσαι τηλεφωνήματα στο smartphone σου και να παρακολουθήσεις την ποιότητα του ύπνου σου.

9. Sony PlayStation VR Mega Pack. Το συγκεκριμένο Mega Pack περιλαμβάνει:
- το PlayStation VR σετ κεφαλής εικονικής πραγματικότητας,
- PS Camera &
- πέντε συναρπαστικούς τίτλους VR παιχνιδιών σε μορφή voucher.

Αντίο ζωή!

10. Lego 60144 Race Plane. Το είπαμε ξανά. Η λίστα με τα χριστουγεννιάτικα δώρα των Seven Spots δεν έχει όριο ηλικίας.

Όποιος επιλέξει κάποιο δώρο από την παραπάνω λίστα ή γενικότερα από την κατηγορία «Χριστουγεννιάτικα Δώρα» του e-shop των Seven Spots, θα συμμετάσχει στο διαγωνισμό για ένα ακόμα μεγαλύτερο δώρο: Ένα ταξίδι για μια οικογένεια στη Disneyland.