«Avengers 4: Endgame»: Κυκλοφόρησε το πολυαναμενόμενο τρέιλερ (vid)

Gazzetta team
«Avengers 4: Endgame»: Κυκλοφόρησε το πολυαναμενόμενο τρέιλερ (vid)
Έφτασε η ώρα να μάθουμε τι συνέβη μετά από το «Εκδικητές: Ο Πόλεμος της Αιωνιότητας».

Επιτέλους ήρθε η ώρα να μάθουμε τι έγινε μετά από τον κακό χαμό του «Εκδικητές: Ο Πόλεμος της Αιωνιότητας». Με το λογότυπο της Marvel να γίνεται σκόνη και να χάνεται στον αέρα, όπως και οι... μισοί Εκδικητές (αλλά και ο μισός πληθυσμός της Γης) στην πρώτη ταινία, αρχίζει το πρώτο τρέιλερ του «Avengers: Endgame».

Μην περιμένετε εντυπωσιακά εφέ, καθώς τα γυρίσματα ολοκληρώθηκαν πολύ πρόσφατα και οι μάγοι των υπολογιστών δεν έχουν προλάβει να κάνουν τα θαύματά τους. Θα δείτε όμως τους ήρωες που επέζησαν στην πρώτη ταινία να προσπαθούν να μαζέψουν τα κομμάτια τους, και όσους δεν είχαμε δει σε αυτή να κάνουν τώρα την εμφάνισή τους – καλώς τον Hawkeye – νίντζα, καλώς και τον Ant-Man. Από τον Thanos βλέπουμε μόνο το χέρι του με το περίφημο γάντι που προκάλεσε όλη αυτή την καταστροφή, ενώ αποχαιρετάμε και το μούσι του Captain America, που τώρα εμφανίζεται... προβλεπόμενος, δηλαδή ξυρισμένος, χτενισμένος και με την κλασική του στολή.

Και ένα δωράκι για τους φαν στο τέλος: η λέξη April, που σημαίνει ότι η ταινία θα κάνει πρεμιέρα νωρίτερα από τις 3 Μαΐου 2019 που είχε αρχικά ανακοινωθεί.

Πηγή: reader.gr