Ζήσαμε την απόλυτη γευστική εμπειρία στο Chefi (pics)

Gazzetta team
Ζήσαμε την απόλυτη γευστική εμπειρία στο Chefi (pics)
Δύο δημοσιογράφοι του Gazzetta δοκίμασαν το νέο μενού του εστιατορίου στο Χαλάνδρι.

Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσει το Σαββατοκύριακο από ένα lunch εκτός γραφείου την Παρασκευή το μεσημέρι. Είναι, άλλωστε, κοινό μυστικό πως στο γραφείο μετά το μεσημεριανό της Παρασκευής όλοι κινούμαστε ήδη στους χαλαρούς ρυθμούς του Σαββατοκύριακου. Πόσο μάλλον όταν το lunch της τελευταίας εργάσιμης γίνεται στο fun & fantastic Chefi με το grill & yummy food του.

Λίγο πριν τις 14:00 της περασμένης Παρασκευής* φτάσαμε με την Κατερίνα στο 31 της Περικλέους, στο Χαλάνδρι. Στην υποδοχή μάς περίμενε μ' ένα ζεστό χαμόγελο η Μαριαλένα και το υπόλοιπο προσωπικό του Chefi, καθιστώντας μας από την αρχή σαφές πως η εμπειρία που θα ζούσαμε τις επόμενες ώρες (γευστική και όχι μόνο), θα μας έμενε αξέχαστη.

Αφού περιηγηθήκαμε στον απίθανο χώρο του Chefi -περάσαμε και από τον καταπράσινο κήπο, αλλά δυστυχώς δεν μπορούσαμε να κάτσουμε έξω, αφού είχε αρκετό κρύο- βρήκαμε μια ζεστή γωνιά πλάι στο παράθυρο για να μελετήσουμε τον πλούσιο κατάλογο. Μιας και οι επιλογές ήταν πολλές, κι όσο και να θέλαμε δεν μπορούσαμε να δοκιμάσουμε όλα τα πιάτα που υπήρχαν στο μενού, ζητήσαμε από την Μαριαλένα να μας κάνει τις προτάσεις της, τις οποίες δεχτήκαμε με μεγάλη χαρά.

Έτσι, λίγα λεπτά αργότερα έφτασε στο τραπέζι μας μια δροσερή πράσινη σαλάτα με ρόκα, αχλάδι, μαρμελάδα ελιάς, ξηρό ανθότυρο και dressing μέλι-λεμόνι, την οποία καταβροχθίσαμε με συνοπτικές διαδικασίες και μας άνοιξε την όρεξη για την πολυαναμενόμενη συνέχεια. Το δεύτερο πιάτο τόσο για εμένα όσο και για την Κατερίνα ήταν το highlight του lunch. Το όνομα του; Χοιρινά sliders. Στην καθομιλουμένη, επρόκειτο για ένα πιάτο με τρία supermini burgers τα οποία εξαφανίσαμε με μία χαψιά.

Λίγο πριν έρθουν τα κυρίως πιάτα και τα sliders φτάσουν στον οισοφάγο μας, έφτασε στο τραπέζι μας ένα Hot Dog Chefi Style. Και ήταν πλήρως Chefi Style, αφού δεν είχε καμία σχέση με το κλασικό hot dog που ξέρουμε. Ιδού η απόδειξη:

Αφού ξεπαστρέψαμε κι αυτό το ιδιαίτερο hot dog, από το βάθος της ευρύχωρης και χρωματιστής αίθουσας στην οποία καθόμασταν, ακούστηκαν τύμπανα. Κοίταξα δεξιά κι αριστερά μου, αλλά δεν είδα κάτι που να εξηγεί το συγκεκριμένο ήχο. Μάλλον ακουγόταν μόνο μέσα στο κεφάλι μου, αφού αποτελούσαν ένα είδος εισαγωγής για τα κυρίως πιάτα, τα οποία κρατούσε η κοπέλα που είχε αναλάβει το service κι εκείνη τη στιγμή πλησίαζε το τραπέζι μας.

Black Angus Burger για εμένα και Picanha για την Κατερίνα. Βασικά και τα δύο για μένα ήταν, αφού έφαγα το burger τόσο λαίμαργα, που καταβρόχθισα και την μισή της Picanha. Τα κρέατα ήταν ζουμερά και έδεναν ιδανικά με τις σως που συμπλήρωναν τα πιάτα τους. Μετά από όσα ζήσαμε παραπάνω ένα πράγμα συμφωνήσαμε με την Κατερίνα: κάθε Παρασκευή να κάνουμε στο Chefi ένα μεσημεριανό διάλειμμα από το γραφείο. Χαιρετήσαμε το Chefi μέχρι την επόμενη εβδομάδα, όταν θα κεράσω την Κατερίνα την μισή Picanha που της χρωστάω.

*To Chefi είναι ανοικτό και κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή μεσημέρι από τις 13:00

CHEFI The Restaurant:

Περικλέους 31, Χαλάνδρι

Κρατήσεις: τηλ. 2106815774 / E-mail: [email protected]

www.chefi.gr

www.facebook.com/chefi.grill/

www.instagram.com/chefi_restaurant