«Η Δαιμονισμένη Χάνα Γκρέις» είναι η ταινία που θα σας στοιχειώσει για πολύ καιρό (pics & vids)

Gazzetta team
«Η Δαιμονισμένη Χάνα Γκρέις» είναι η ταινία που θα σας στοιχειώσει για πολύ καιρό (pics & vids)
Μία ταινία που θα σας κάνει να. σκιαχτείτε πολύ, έρχεται από σήμερα στους κινηματογράφους και το Gazzetta σάς παρουσιάζει ένα αποκλειστικό clip.

Όταν έχεις πεθάνει, θεωρείσαι νεκρός. Μόνο που καμιά φορά, ο θάνατος είναι μόνο η αρχή. Αυτή είναι η μακάβρια ιδέα πίσω από το καταιγιστικό και εξοργιστικά τρομαχτικό θρίλερ που υπόσχεται να στοιχειώσει τους θεατές για πολύ καιρό.

Το δαιμονικό σενάριο της ταινίας φέρει την υπογραφή του Brian Sieve (Boogeyman 2), ενώ τη σκηνοθεσία αναλαμβάνει ο ταλαντούχος Diederik Van Rooijen (Taped). Πρωταγωνιστεί η Shay Mitchell (Pretty Little Liars) στον ρόλο του θύματος της δαιμονισμένης και οι Grey Damon (Oldboy) και Stana Katic (Castle) εμφανίζονται σε συμπρωταγωνιστικούς ρόλους. Τον αξέχαστο ρόλο της Χάνα Γκρέις υποδύεται ανατριχιαστικά και πειστικά η Kirby Johnson (5150).

Λίγα λόγια για την ταινία

Ένας εξορκισμός εκτροχιάζεται καταλήγοντας στον θάνατο μίας νεαρής κοπέλας. Οι μήνες περνάνε και η Megan Reed (Shay Mitchell), που εργάζεται στη νυχτερινή βάρδια ενός νεκροτομείου, παραλαμβάνει μία παραμορφωμένη σορό. Κλειδωμένη και ολομόναχη στους υπόγειους διάδρομους του νεκροτομείου, η Megan αρχίζει να έχει τρομαχτικά οράματα και υποψιάζεται ότι η σορός μπορεί να είναι στοιχειωμένη από μία δαιμονική και σκοτεινή δύναμη.

Ο σκηνοθέτης ελπίζει ότι η ανατριχιαστικά τρομαχτική ιστορία της ταινίας θα δώσει στο κοινό τη δυνατότητα να δει τη Shay Mitchell με άλλα μάτια και ότι οι θεατές θα βιώσουν μία αξέχαστη, σπλαχνική κινηματογραφική εμπειρία. Mία εμπειρία που θα καταχωρηθεί ανάμεσα στις καλύτερες του είδους. Η ταινία θα τους κάνει να πεταχτούν από τα καθίσματα τους. «Θέλω να τρομάξουν, θέλω να φρικάρουν και θέλω να πετάγονται πάνω σαστισμένοι» λέει ο σκηνοθέτης. «Θέλω να το απολαύσουν. Είναι τρομαχτική ταινία, έχει όμως και πλάκα!».

Η ταινία κυκλοφορεί από σήμερα, Πέμπτη 29 Νοεμβρίου, στους κινηματογράφους από τη Feelgood

Για περισσότερες πληροφορίες:

Website: www.feelgoodentertainment.gr

Facebook: Feelgoodentertainment.gr

Twitter: Feelgoodentment