Ποιο τσίπουρο είσαι;

Gazzetta team
Ποιο τσίπουρο είσαι;
Σπόιλερ: Για να ξέρεις πού ανήκεις, εντός αποτελέσματος θα βρεις και το όνομα του αντίστοιχου μονοποικιλιακού αποστάγματος από το Τσίπουρο Δεκαράκι που σου ταιριάζει.

Το πιο σημαντικό πράγμα σε αυτήν τη ζωή είναι το να ξέρουμε ποιοι είμαστε και κυρίως, τι ρόλο παίζουμε στον υπέροχο τούτο κόσμο. Γιατί ποιο το νόημα αν δεν έχουμε ιδέα για ποιο λόγο μαζευτήκαμε όλοι εδώ; Το «να φάμε και να πιούμε» είναι η πρώτη σκέψη που μπορεί να μας έρθει στο μυαλό ως απάντηση. Λογικό. Ωστόσο και σε αυτήν την απάντηση χωρούν περαιτέρω αναλύσεις όπως το «τι να φάμε» και το «τι να πιούμε». Ειδικά το δεύτερο, αν είμαστε μερακλήδες πρέπει να παραδεχτούμε ότι είναι μεγίστης σημασίας. Σε βαθμό ταύτισης θα λέγαμε.

Άλλωστε, αν δεν ήταν τότε δεν θα υπήρχε λόγος να βρίσκεσαι σε αυτό το κείμενο ούτε να πατήσεις το play στο κουίζ που ακολουθεί. Το οποίο πρέπει να αντιμετωπίσεις με την πρέπουσα σοβαρότητα καθότι θα πει αλήθειες που πρέπει να είσαι έτοιμος να αντιμετωπίσεις. Όπου «έτοιμος» εννοούμε να έχεις ήδη φροντίσει για πάγο και μεζέ. Πριν περάσουμε στο παρασύνθημα όμως μία μικρή και αξιοσημείωτη παρένθεση πρέπει να μπει: Αν θέλεις να νιώσεις στην πράξη τι θα πει να είσαι τσίπουρο τότε έχεις την ευκαιρία να ανακαλύψεις με τον σωστό τρόπο την απόλαυση των τριών μονοποικιλιακών αποσταγμάτων Δεκαράκι συνοδεία του ειδικού γευσιγνώστη αποσταγμάτων ο οποίος θα εξηγήσει την νέα τάση των μονοποικιλιακών αποσταγμάτων στο τσίπουρο σε μία ανεπανάληπτη βραδιά γευσιγνωσίας.

Πώς μπορείς να το κάνεις αυτό; Εύκολα και ανώδυνα. Αρκεί να δηλώσεις συμμετοχή στο διαγωνισμό που τρέχει από τη Δευτέρα 19/11 και θα είναι ενεργός για συμμετοχές μέχρι 3/12, θα έχει 10 νικητές (1+φίλο του νικητή) που θα παραβρεθούν σε μια βραδιά γευσιγνωσίας των μονοποικιλιακών αποσταγμάτων Δεκαράκι με τον γευσιγνώστη που λέγαμε παραπάνω.

Σπόιλερ: Η βραδιά θα πραγματοποιηθεί στις 12/12.

Ωραία, και τώρα που φροντίσαμε για την επιμόρφωσή σου, πάμε να μάθουμε και ποιος είσαι τέλος πάντων.

Πάτα play και cheers!