Mε νέο πρωταγωνιστή καταφθάνει το "Toy Story 4" (vid)

Gazzetta team
Mε νέο πρωταγωνιστή καταφθάνει το "Toy Story 4" (vid)
Μπορεί η τριλογία των ταινιών «Toy Story» να έκλεισε υπέροχα και συγκινητικά το 2010, αλλά ύστερα από λαϊκή (και οικονομική προφανώς) απαίτηση μία τέταρτη ταινία έρχεται στη μεγάλη οθόνη στις 21 Ιουνίου 2019.

Το πρώτο teaser από το «Toy Story 4» που μόλις κυκλοφόρησε βάζει όλους τους αγαπημένους ήρωες να χορεύουν πιασμένοι χέρι χέρι το «Both Sides Now» της Τζόνι Μίτσελ: ο Γούντι, ο Μπαζ, η Τζέσι, ο κύριος και η κυρία Πατάτα, ο Ρεξ, ο Χαμ, ο πράσινος εξωγήινος, ο Σούστας και… ένα κουταλοπίρουνο;

Ναι, είναι ο Forky, ο νέος ήρωας της ταινίας, που στο teaser παθαίνει υπαρξιακή κρίση και φωνάζει «δεν ανήκω εδώ! Δεν είμαι παιχνίδι!», προκαλώντας πανικό.

Στον νέο ήρωα δανείζει τη φωνή του ο κωμικός Τόνι Χέιλ και το σκηνοθέτης Τζος Κούλεϊ λέει τα εξής στο Vanity Fair: «Ο κόσμος του Toy Story είναι χτισμένος πάνω στην ιδέα του ότι όλα στον κόσμο έχουν έναν σκοπό. Ο σκοπός ενός παιχνιδιού είναι να βρίσκεται εκεί για το παιδί ιδιοκτήτη του. Αλλά τι συμβαίνει με τα παιχνίδια που φτιάχτηκαν από άλλα αντικείμενα;

Ο Forky είναι ένα παιχνίδι που φτιάχτηκε σαν εργασία για το σχολείο, από ένα κουταλοπίρουνο μίας χρήσης και τώρα αντιμετωπίζει υπαρξιακή κρίση. Θέλει να εκπληρώσει τον σκοπό του ως κουταλοπίρουνο, αλλά τώρα του δόθηκε ένας νέος σκοπός».

Το teaser θα προβάλλεται στους κινηματογράφους μαζί με την ταινία «Ραλφ Εναντίον Ίντερνετ» από τις 22 Νοεμβρίου.

Πηγή: reader.gr