Game of Thrones: Νεκροί και ζωντανοί ξανασμίγουν σε ένα ειδικό αφιέρωμα πριν από το νέο κύκλο (vid)

Gazzetta team
Game of Thrones: Νεκροί και ζωντανοί ξανασμίγουν σε ένα ειδικό αφιέρωμα πριν από το νέο κύκλο (vid)
Aν νομίζετε ότι τα τελευταία έξι επεισόδια του «Game of Thrones» που θα προβληθούν το 2019 θα είναι γεμάτα από ευχάριστες, feelgood στιγμές… πλανάσθε πλάνη οικτράν.

Όλη αυτή τη μαυρίλα θα έρθει να σπάσει ένα ειδικό αφιέρωμα, που γυρίστηκε πριν από ένα μήνα στο Μπέλφαστ με οικοδεσπότη τον Κόναν Ο’ Μπράιεν, και θα ενώσει ξανά το καστ της σειράς από όλες τις σεζόν, νεκρούς (που είναι και οι περισσότεροι) και ζωντανούς.

Τα παραπάνω αποκάλυψε ένας από τους πρώτους… πεσόντες, ο Σον Μπιν που υποδυόταν τον Νεντ Σταρκ στην πρώτη σεζόν. Μιλώντας στο Hollywood Reporter ανέφερε ότι είδα πρόσφατα, πριν από τέσσερις εβδομάδες για την ακρίβεια, τους παλιούς συμπρωταγωνιστές του στη σειρά, όταν αποφασίστηκε να μαζευτούν όλοι μαζί στο Μπέλφαστ για ένα μεγάλο σόου.

Δεν υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση για το πότε θα προβληθεί αυτό το αφιέρωμα, πάντως κατά τη γνώμη μας καλό θα ήταν να το αφήσουν για αμέσως μετά το τελευταίο επεισόδιο, όταν θα έχει χαθεί κόσμος και κοσμάκης, ώστε η εμπειρία «Game of Thrones» να κλείσει με μία πιο χαρούμενη νότα.

Πηγή: reader.gr