Πόσο Μπάρνι Στίνσον κρύβεις μέσα σου; (quiz)

Πόσο Μπάρνι Στίνσον κρύβεις μέσα σου; (quiz)
9 ερωτήσεις για να καταλάβεις πόσο μοιάζεις με έναν από τους πιο «χύμα» χαρακτήρες στην ιστορία της τηλεόρασης

Το How I Met Your Mother αποτελεί μία από τις δημοφιλέστερες σειρές στην ιστορία της μικρής οθόνης. Μαζί με τα «Φιλαράκια» και μερικές ακόμη παραγωγές κατάφερε να αποκτήσει φανατικούς οπαδούς σε κάθε γωνιά του πλανήτη, ενώ το ελληνικό κοινό αποτέλεσε ένα από τα πιο ένθερμα για τις περιπέτειες και τις ξεκαρδιστικές στιγμές της παρέας του Τεντ, του Μάρσαλ, της Λίλυ, της Ρόμπιν και φυσικά του αξεπέραστου εγωιστή και καρδιοκατακτητή Μπάρνι Στίνσον.

Παρότι δεν κατείχε πρωταγωνιστικό ρόλο στην σειρά, ο Μπάρνι (κατά κόσμον Νιλ Πάτρικ Χάρις) κατάφερε να γίνει ο πιο αγαπητός χαρακτήρας της σειράς, δίνοντας ξεχωριστές παραστάσεις σχεδόν σε κάθε ένα από τα επεισόδια των 10 κύκλων της σειράς.

Ο ορισμός του παρτάκια και του εγωπαθή νάρκισσου, που δεν νοιάζεται για τίποτα άλλο εκτός από τις γυναίκες και τις προσωπικές του απολαύσεις, κέρδισε τις καρδιές εκατομμυρίων τηλεθεατών, ενώ οι φάρσες, οι ψεύτικες ιστορίες και οι γκάφες του κρατούσαν στα ύψη το ενδιαφέρον του κοινού, το οποίο σε πολλές περιπτώσεις απαιτούσε περισσότερο Μπάρνι Στίνσον από τους συντελεστές της σειράς.

Έτσι κι εμείς, φτιάξαμε εννέα αντιπροσωπευτικές ερωτήσεις και σας καλούμε να τις απαντήσετε για να δείτε κατά πόσο μοιάζετε σε έναν πραγματικό LEGEND της τηλεόρασης.

Έτοιμοι;

Επιμέλεια: Παναγιώτης Σωτηρόπουλος