20 Οκτωβρίου το The EPIC Party στο Romantso

Gazzetta team
20 Οκτωβρίου το The EPIC Party στο Romantso
Το EPIC PARTY μετά τον καλοκαιρινο πανικό που προκάλεσαν τα beach party του στην Ακτή Ηλίου, επιστρέφει στο urban κέντρο της Αθήνας, με ένα takeover στο φασέικο Ρομάντσο για μια επική βραδιά τριών διαστάσεων.

ΤΡΙΑ διαφορετικά stages για ένα μουσικό ταξίδι στο οποίο θα ακουστούν όλα τα αγαπημένα μας GUILTY PLEASURES και PARTY ANTHEMS από τα 80s μέχρι και σήμερα. Στο Club stage του Ρομάντσο η υπέροχη Grace και οι Cult Invaders, εν μέσω της παγκόσμιας περιοδείας τους (στην ελληνική επαρχία), θα παρουσιάσουν ένα απενοχοποιημένο DJ Set με όλες τις ένοχες μουσικές σας απολαύσεις που σιχαίνεστε να αγαπάτε.

Στο Main stage οι Κanye Zest και Lego θα κάνουν αυτό που ξέρουν καλύτερα, θα ξεσηκώσουν τα πλήθη μέχρι πρωίας με ένα εκτροχιασμένο all time classic EPIC Dj set, ενώ στον Εκθεσιακό χώρο του Ρομάντσο υποδεχόμαστε τον Funky Bastard των Athens Bros που θα ελέγξει τη φάση με ένα hip hop, trap, reggae, soul & funk set.

Η 20η Οκτωβρίου πλησιάζει. Βάλτε πάνω σας ό,τι πιο περίεργο μπορείτε να βρείτε και ελάτε στο κέντρο της Αθήνας για να ζήσετε μια 3D (ΟΛΟΓΡΑΦΩΣ ΘΡΙΝΤΙ) ΕΠΙΚΗ φάση.

Χορηγός απόλαυσης του ΕPIC PARTY στο Ρομαντσο είναι η Vodafone CU.

ΤΗΕ EPIC PARTY

Facebook Event

Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2018 στις 22.00

Ρομάντσο – Αναξαγόρα 3-5, Αθήνα

Είσοδος: 5€