10 πράγματα που μας έκαναν εντύπωση για το «Νomads - Μαδαγασκάρη» πριν ακόμα ξεκινήσει (pics & vids)

Gazzetta team
10 πράγματα που μας έκαναν εντύπωση για το «Νomads - Μαδαγασκάρη» πριν ακόμα ξεκινήσει (pics & vids)
Κάτσαμε και περάσαμε από ακτίνες Χ τους παίκτες του νέου ριάλιτι περιπέτειας του ΑΝΤ1 για να είστε προετοιμασμένοι για το τι θα δείτε!

Η αντίστροφη μέτρηση για το «Nomads-Μαδαγασκάρη» έχει αρχίσει, καθώς το ριάλιτι περιπέτειας του κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη 11 Οκτωβρίου και θα προβάλλεται κάθε Πέμπτη έως και Κυριακή, στις 20.45.

Ας δούμε λίγο τους κανόνες του:

Οι ομάδες του «Nomads-Μαδαγασκάρη» θα είναι 2, οι «Κροκόδειλοι» και οι «Λεμούριοι», ενώ και τα δύο teams θα αποτελούνται από επώνυμους, αθλητές και ανθρώπους της διπλανής πόρτας.

- Κάθε Πέμπτη θα διεξάγεται το «αγώνισμα της Επικράτειας».

- Κάθε Παρασκευή θα διεξάγεται το «αγώνισμα της Ασυλίας».

- Κάθε Σάββατο θα διεξάγεται το «αγώνισμα των Αρχηγών».

- Κάθε Κυριακή θα διεξάγεται η «Μονομαχία», ενώ όταν τελειώνει η προβολή της «Μονομαχίας» θα αρχίζει το LIVE!

Ο Σάββας Πούμπουρας με τις δύο ομάδες και τους δύο υποψήφιους προς αποχώρηση θα συζητούν για όλα όσα έχουν συμβεί σε ζωντανή μετάδοση! Παράλληλα, οι τηλεθεατές θα ψηφίζουν τον αγαπημένο τους παίκτη για να παραμείνει στο «Nomads-Μαδαγασκάρη», ενώ η αποχώρηση κάθε παίκτη από το παιχνίδι θα μεταδίδεται ζωντανά!

Μαζί με τον Σάββα Πούμπουρα θα είναι και ο Γιώργος Λέντζας για να μας εξηγεί τα αγωνίσματα, να μας ενημερώνει για τις δυσκολίες και τα εμπόδια με τα οποία οι παίκτες θα βρίσκονται αντιμέτωποι. Θα αναλάβει επίσης και τη μετάδοση των αγωνισμάτων στην οποία θα συμμετέχει και ο Σάββας!

Αν μη τι άλλο, ακούγεται αρκετά ενδιαφέρον!

Πάμε λοιπόν να δούμε τα 10 πράγματα που μας έκαναν εντύπωση για το «Νomads - Μαδαγασκάρη» πριν ακόμα ξεκινήσει!

1) Οι γυναίκες!

Αννίτα Ναθαναήλ, Τραϊάνα Ανανία, Δήμητρα Αλεξανδράκη, Σίσσυ Ζουρνατζή και Αθηνά Κωστοπούλου είναι τα... υπερόπλα του «Nomads-Μαδαγασκάρη» που θα σε κάνουν να μη θες να χάνεις επεισόδιο!

Στο gazzetta μάλιστα έχουμε ξεκινήσει ήδη ψηφοφορία για τις γυναικάρες του «Nomads - Μαδαγασκάρη»!

2) Μάθαμε νέα επαγγέλματα!

Η επαγγελματική κάρτα της Σίσσυ Ζουρνατζή λέει «Instagrammer/Influencer/brand ambassador και ήδη αλλάζουν με γοργούς ρυθμούς την ύλη τους τα σεμινάρια Επαγγελματικής Κατάρτισης!

3) Πόσα κιλά σηκώνει ο Αλέξανδρος Σήαρς!

Ο προπονητής ενδυνάμωσης και φυσικής κατάστασης του «Νomads - Μαδαγασκάρη» είναι ένα κτήνος δύναμης και αντοχής! Δες λίγο πόσο... εύκολα σηκώνει 240 κιλά deadlifts και άλλα 220 (!!) backsquats!

4) Αποκλείεται να μην θυμάσαι απ' έξω το «Μια φορά»

Ο Δημήτρης Κοργιαλάς είναι ένας από τους πιο διάσημους Έλληνες μουσικούς! Κατά καιρούς έχει κάνει πολύ μεγάλες επιτυχίες, αλλά τίποτα, κατά την προσωπική μας άποψη πάντα, δεν έχει ξεπεράσει αυτό το έπος! Ήταν 2003, δεν ξέραμε τι θα πει «Mνημόνιο και τρόικα», το μόνο που θέλαμε ήταν να το χορεύουμε! Περιμένουμε τη στιγμή που ο Δημήτρης θα κάτσει με την κιθαρούλα του δίπλα στη φωτιά και θα το παίξει στα παιδιά σε μια unplugged έκδοση.

5) O Χρήστος Βασιλόπουλος που δεν ανησυχεί πια για τους ατζέντηδες!

Ο διάσημος ηθοποιός βλέπει το «Νomads - Μαδαγασκάρη» ως ένα τρόπο για να απεξαρτηθεί από την τεχνολογία καθώς δήλωσε: «Αισθάνομαι ενθουσιασμένος και ανακουφισμένος που θα κλείσω τα κινητά μου και δεν θα με ξαναβρεί κανένας». Οπότε Hollywood αν τον θες για τον επόμενο μεγάλο ρόλο, μπορείς να περιμένεις και μη μας πρήζεις, ε;

6) Η Δήμητρα Αλεξανδράκη και η ατυχία της!

Η σεξοβόμβα Δήμητρα Αλεξανδράκη ετοιμάζεται να αναστατώσει την Μαδαγασκάρη, όχι μόνο με τις αθλητικές ικανότητές, αλλά και με όλα τα υπόλοιπα προφανώς! Το μόνο που ευχόμαστε από την πλευρά μας είναι η Δήμητρα να μην είναι τόσο άτυχη εκεί στα ξένα όσο ήταν στην Ελλάδα! Τι εννοούμε; Τελευταία της Δήμητρας της συνέβησαν πολλά και διάφορα που τα αποδίδουμε προφανώς στο μάτι, σε τι άλλο…

7) Το μπάνιο δεν θα λείψει από τον Γρηγόρη Μόργκαν!

Ο Γρηγόρης Μόργκαν, ο rock star του «Νomads - Μαδαγασκάρη» ζει το όνειρό του στο Λος Άντζελες και είναι ντράμερ στις BARB WIRE DOLLS. Και όπως όλοι οι drummers (καθότι δεν είναι φλώροι, είναι γνωστό αυτό) δεν γουστάρει και πολλά-πολλά με το μπάνιο! «Έχω πάει και αρκετό καιρό περιοδεία χωρίς μπάνιο. Φτάσαμε στη Φλόριντα, βρήκα θάλασσα και βούτηξα μέσα. Έχουν περάσει και δύο εβδομάδες χωρίς να κάνω μπάνιο»! Μπορεί δηλαδή σε μια πράξη άμιλλας να δίνει τα σαμπουάν του στον Άλεξ Καββαδία!

8) O ‪Δημήτρης Κουκουρίκης και οι σπουδές του.

Ο 39χρονος Δημήτρης έβγαλε με άριστα το σχολείο της ζωής όπως θα ακούσετε και εσείς στο video! Και μάλιστα ως «αυτοδημιούργητος επιχειρηματίας», στο τσαααακ δεν μπήκε στο Νο2 της λίστας μας.

9) Ο Δήμος ο Χαριστέας ο αδερφός του τύπου που έκανε τον Ρονάλντο να πρωτοβάλει τα κλάματα!

«Ο αδελφός μου είναι ο Άγγελος Χαριστέας. Δεν το ήξερε ότι θα πάω στο παιχνίδι. Μόλις του το είπα ενθουσιάστηκε, γιατί το έβλεπε κι αυτός το παιχνίδι και του άρεσε». Ο αδερφός του «μπαμπά» του CR7, ο αδερφός του τύπου που μας πήγε «στον 7ο ουρανό όλοι αδέρφια» μπαίνει στο «Νomads - Μαδαγασκάρη» και περιμένουμε το DNA της οικογένειας Χαριστέα να είναι ενιαίο και αδιαίρετο και να μας χαρίσει ανάλογες στιγμές:

10) Last but not least, ΟΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΣ!

Ο Σάββας Πούμπουρας και ο Γιώργος Λέντζας είναι νέοι, ωραίοι και αυτό που λέμε «και γαμώ τα παιδιά».

Έχουν χιούμορ, είναι φρέσκοι, είναι πολυταξιδεμένοι και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα περνάμε ευχάριστα βλέποντάς τους!

Και βέβαια να θυμίσουμε ότι ο μεγάλος νικητής του «Nomads – Μαδαγασκάρη» θα κερδίσει 150.000 ευρώ!

Ραντεβού λοιπόν στη μεγάλη πρεμιέρα την Πέμπτη 11 Οκτωβρίου!

Να θυμίσουμε ότι το «Nomads - Μαδαγασκάρη» θα προβάλλεται κάθε Πέμπτη έως και Κυριακή, στις 20.45.

Εδώ θα είμαστε να τα λέμε!

#NomadsGR Facebook | Twitter | Instagram