Elite: Το νέο... Casa de Papel ήρθε στο Netflix (vids)

Elite: Το νέο... Casa de Papel ήρθε στο Netflix (vids)
Με πρωταγωνιστές ηθοποιούς από το "La Casa de Papel" το πρώτο... κουδούνι του "Εlite" χτύπησε στις 5 Οκτωβρίου και αναζητούμε το δολοφόνο σε 8 συναρπαστικά επεισόδια.


Η νέα ισπανόφωνη σειρά του Νetflix κυκλοφόρησε και άφησε πολύ καλές εντυπώσεις.

Το "Elite" μας βάζει στο πιο ακριβό σχολείο της Ισπανίας, που ανοίγει τις πόρτες του σε τρεις μαθητές της κατώτερης τάξης. Ένα σχολείο όπου φοιτούν οι ηγέτες του μέλλοντος, παιδιά πάμπλουτων οικογενειών που δεν διστάζουν να εξαγοράσουν τα πάντα.

Η χρονιά επισκιάζεται από τον φόνο μίας μαθήτριας. Πλούτος, αίμα, ανακρίσεις, ψέματα, μία κλοπή και το νήμα ξετυλίγεται μέχρι το σημείο που αποκαλύπτεται ο δολοφόνος.

Στη σειρά θα συναντήσουμε την πρωταγωνίστρια «Μαρίνα» (σ.σ. María Pedraza )που τη γνωρίσαμε ως Alison Parker στην «τέλεια ληστεία».

Ο «Ντένβερ» (σ.σ. Jaime Lorente) θα εμφανιστεί ως «Νάνο» που μόλις αποφυλακίστηκε και ψάχνει σαν τρελός χρήματα για να πληρώσει κακοποιούς που είχε ζητήσει προστασία όσο βρισκόταν στη φυλακή. Ο «Ρίο» (σ.σ. Miguel Herrán) από την πλευρά του υποδύεται τον «Κρίστιαν», έναν μαθητή που θα μπλέξει σε περίεργες καταστάσεις όταν θα μπει ανάμεσα σε ένα ζευγάρι.