Όσα ξέρουμε για την τρίτη σεζόν του "La Casa de Papel"! Πότε επιστρέφει (pics & poll)

Gazzetta team
Όσα ξέρουμε για την τρίτη σεζόν του "La Casa de Papel"! Πότε επιστρέφει (pics & poll)
Ζυγώνει ο καιρός για την πολυαναμενόμενη επιστροφή της «Τέλειας Ληστείας» και όλα είναι ανοιχτά σχετικά για επιτυχημένη παραγωγή του Netflix.

Η σειρά που την περασμένη σεζόν έκανε κυριολεκτικά πάταγο και καθήλωσε στο Netflix εκατομμύρια Ευρωπαίους, είναι έτοιμη για την επιστροφή της στην «μικρή οθόνη» και οι φανατικοί του Professor, της Τόκυο και του... Αρτουρίτο κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα, καθώς ακόμα είναι άγνωστος ο τρόπος που θα συνεχιστεί η πλοκή της σειράς.

Υπενθυμίζεται ότι το "La Casa de Papel" ολοκλήρωσε τον δεύτερο κύκλο του με την επιτυχή έξοδο των ληστών από το ισπανικό νομισματοκοπείο, με τα κέρδη της παρέας του Ρίο, της Ναϊρόμπι, του Ντένβερ να μετρούν πάρα πολλά «μηδενικά».

Βέβαια, μετράμε και τις απώλειες του «Μπερλίν», του «Μόσχα» και του «Όσλο» (R.I.P.), οι οποίες η αλήθεια είναι ότι μάς κόστισαν αρκετά (ιδιαίτερα αυτή του Berlin), αλλά αυτά έχει η καλή τηλεόραση...

Από την άλλη, μένει να δούμε ποιος θα είναι ο τρόπος αξιοποίησης των νέων συμμάχων της ομάδας των ληστών, καθώς τόσο η Ρακέλ όσο κι η Μόνικα πιθανότητα θα λάβουν νέα καθήκοντα, ανάλογα με το ποια θα είναι η εξέλιξη της σειράς.

Το "La Casa de Papel" σημείωσε τεράστια επιτυχία τις δύο περασμένες σεζόν, με εκατομμύρια θεατές να περιμένουν εναγωνίως την τρίτη κατά σειρά σεζόν της σειράς, τα γυρίσματα της οποίας έγιναν για πρώτη φορά στην Ισπανία, με τους υπεύθυνους του Netflix να τρίβουν με ικανοποίηση τα χέρια τους και τα έσοδα να αγγίζουν δυσθεώρητα ύψη.

Tα επικρατέστερα σενάρια για την πλοκή του 3ου κύκλου

Πρώτο σενάριο: Η ομάδα των ληστών θα κληθεί να αντιμετωπίσει εκ νέου τις συνέπειες του νόμου εξαιτίας της ληστείας στο νομισματοκοπείο της Μαδρίτης, με τις αρχές να εξετάζουν νέα στοιχεία σχετικά με την ταυτότητα των ληστών. Στο παραπάνω σενάριο θεωρείται κομβικός ο νέος ρόλος της Ρακέλ, η οποία αλλάζει στρατόπεδο, προσπαθώντας να γλιτώσει από τα χέρια της Guardia Civil τον αγαπημένο της Professor και τους συνεργούς του.

Δεύτερο σενάριο: Οι ληστές προετοιμάζονται για την πραγματοποίηση μίας ακόμη ληστείας (στην Ισπανία ή στο εξωτερικό), με κεντρικά πρόσωπα τους Professor και Ρακέλ και πιθανότατα νέο cast ληστών με ονόματα πόλεων, χωρίς να απουσιάζει το ενδεχόμενο να ξαναδούμε σε ρόλο πρωταγωνιστών, όσους ληστές επιβίωσαν της πρώτης ληστείας.

Τρίτο σενάριο: Η ζωή μετά τη ληστεία συνεχίζεται κανονικά, χωρίς απρόοπτα με το νόμο, με τα ζευγάρια των πρωταγωνιστών (Professor-Ρακέλ, Τόκυο- Ρίο, Ντένβερ-Μόνικα) να προσπαθούν να ορθοποδήσουν μετά την περιπέτειά τους και να συνεχίσουν ομαλά τη ζωή τους.

Τέταρτο σενάριο (το καλύτερο το αφήσαμε για το τέλος): Η εκδίκηση του Αρτουρίτο. Ο θυμωμένος κι ορκισμένος για εκδίκηση διευθυντής του νομισματοκοπείου ξεκινάει έναν αγώνα χωρίς επιστροφή για την σύλληψη των ληστών που εκτός από τα τραυματικά βιώματα που του προκάλεσαν κατά τη διάρκεια της ληστείας, του κατέστρεψαν για πάντα την καριέρα και τον γάμο, ενώ εξαιτίας τους έχασε και την πανέμορφη Μόνικα, που πλέον όντας ζευγάρι με τον Ντένβερ, βρίσκεται με την πλευρά των ληστών.

Εσείς ποια συνέχεια θα θέλατε να δείτε;