Burger Fest | Αθήνα 2018: Ένας μικρός χαμούλης και φέτος στη μεγάλη γιορτή του burger! (pics & vid)

Gazzetta team
Burger Fest | Αθήνα 2018: Ένας μικρός χαμούλης και φέτος στη μεγάλη γιορτή του burger! (pics & vid)
Το Burger Fest της Αθήνας, το πρώτο και μεγαλύτερο food festival της πόλης, επέστρεψε για το 2018 από 14 έως 16 Σεπτεμβρίου στο Αμαξοστάσιο Ο.ΣΥ. σε ένα απολαυστικό burgeroτριήμερο που όπως αναμενόταν έμεινε αξέχαστο σε όσους παραβρέθηκαν!

Η μεγάλη γιορτή του burger απέδειξε περίτρανα για 3η χρονιά γιατί έχει εξελιχθεί σε θεσμό για την πρωτεύουσα. Πλήθος κόσμου συνέρρευσε στο Festival με την προσέλευση να ξεπερνά κάθε προσδοκία! Οικογένειες, ζευγάρια, άνθρωποι όλων των ηλικιών, φοιτητές, μαθητές, γονείς όλοι βρέθηκαν στον ανανεωμένο χώρο του Αμαξοστάσιου του Ο.ΣΥ. για να απολαύσουν τις μοναδικές γεύσεις και δρώμενα που μόνο το Burger Fest | Αθήνα 2018 μπορεί να προσφέρει.

Για τρεις ημέρες λοιπόν τα καλύτερα εστιατόρια και burger houses της Αθήνας και όχι μόνο, σερβίρισαν τα λαχταριστά τους πιάτα με μπιφτεκόψωμα σε όλους τους πιθανούς συνδυασμούς προς τέρψη των παρευρισκόμενων, ενώ παράλληλα happenings, θεματικά περίπτερα, live και dj set έδωσαν τη δική τους χαρακτηριστική νότα στο Burger Fest | Αθήνα 2018. Ήταν πράγματι τρεις ημέρες λοιπόν γεμάτες burger, μουσική και ψυχαγωγία!

Τις μοναδικές γεύσεις του Burger Fest | Αθήνα 2018 από το πρωί μέχρι και αργά το απόγευμα συνόδευσαν με τις κατάλληλες μουσικές πινελιές οι dj Akis Silves, Dj Spery, Lefaset, RSN, Dj Snatch. Από τις 20.00 και μετά αναλάμβαναν δράση τα live acts που όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος έδωσαν, το κάτι παραπάνω στην όλη διοργάνωση. Oι Gadjo Dilo, MCD & Idra Kayne, Tonis Sfinos, Jaguar Bombs, BIETNAM, Koza Mostra και Blend Mishkin w/ Roots Evolution χάρισαν στο κοινό μοναδικές στιγμές χαλάρωσης, κεφιού και χορού. Τι πιο ιδανικό εξάλλου από το να γεύεται κανείς το αγαπημένο του burger κάτω από τους ήχους αγαπημένων καλλιτεχνών.

Τέλος, το festival έκλεισε με το Μεγάλο Βραβείο του καλύτερου burger house και καλύτερου burger του Burger Fest | Αθήνα 2018 που ψήφισε αποκλειστικά το κοινό! Καλύτερο Burger House ανακηρύχθηκε το Juicy Grill, για 2η συνεχόμενη χρονιά, κι ακολούθησαν το Burger AP στη δεύτερη και το Pax Burger απο την Θεσσαλονίκη στην Τρίτη θέση. Καλύτερο burger ανακηρύχτηκε το “Classic Burger” από το Burger AP του Άκη Πετρετζίκη!

Για Τρίτη συνεχόμενη χρονιά το Burger Fest Αθήνας απέδειξε γιατί δίκαια θεωρείται το μεγαλύτερο και καλύτερο Food Festival της πόλης και ανανεώνει το ραντεβού του με το πιστό κοινό του για το 2019 με ακόμα περισσότερα burger, ακόμα περισσότερη μουσική ακόμα περισσότερο κέφι και ψυχαγωγία!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

Official Url: burgerfest.gr

Official Facebook Page: www.facebook.com/burgerfestgr

Official Instagram Page: www.instagram.com/burgerfest_gr

Official Facebook Event: www.facebook.com/events/231176404315861

Official You Tube Channel: www.youtube.com/channel/UC4Qb_vczLjtHvCdwoPntNng?view_as=public

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ

Το Burger Fest είναι μια μεγάλη και απαιτητική διοργάνωση που η ομάδα παραγωγής της προσπαθεί κάθε χρόνο να το βελτιώνει με σκοπό να προσφέρει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και για αυτό είναι πολύ κρίσιμη η αξιολόγηση του κοινού ώστε να γίνει ακόμη πιο άρτιο!

Αξιολογήστε και εσείς τη διοργάνωση απαντώντας σε αυτό εδώ το ερωτηματολόγιο.