Quiz: Ποιο άθλημα του Navarino Challenge σου ταιριάζει;

Gazzetta team
Quiz: Ποιο άθλημα του Navarino Challenge σου ταιριάζει;
Το απόλυτο αθλητικό τριήμερο πλησιάζει και το Gazzetta έχει το απόλυτο Quiz που χρειάζεσαι πριν ξεκινήσεις για την Costa Navarino.

Η φετινή διοργάνωση του 6ου «Navarino Challenge», η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 12-14 Οκτωβρίου 2018, στη Μεσσηνία και την Costa Navarino θα είναι καλύτερη από ποτέ!

Δώδεκα ολυμπιακά αθλήματα περιλαμβάνονται φέτος στην κορυφαία διοργάνωση αθλητικού τουρισμού. Το τρέξιμο, η κολύμβηση, το tae kwon do και πολλά άλλα, ενώ φέτος θα ζήσουμε την εμπειρία και του beach volley!

Τα 3 βασικά αγωνίσματα που μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν συμμετοχή είναι το τρέξιμο, η κολύμβηση και o αγώνας σκυταλοδρομίας Stand Up Paddling by BIC® Sport. Οι συμμετέχοντες μπορούν να συμπληρώσουν την ειδική φόρμα, η οποία είναι διαθέσιμη εδώ.

Η φετινή διοργάνωση αναμένεται να φιλοξενήσει για ακόμα μία χρονιά εκατοντάδες επαγγελματίες και ερασιτέχνες αθλητές, οι οποίοι θα λάβουν μέρος στις πολυάριθμες δραστηριότητες της.

Πώς όμως θα διαλέξεις το άθλημα που σου ταιριάζει;

Για αυτόν το λόγο κάναμε ένα Quiz το οποίο θα σε βοηθήσει να επιλέξεις το κατάλληλο άθλημα για να απολαύσεις το φετινό Navarino Challenge στον απόλυτο βαθμό!