Ποιες σειρές ανυπομονούμε να δούμε τη φετινή σεζόν (pics & vids)

Γιάννης Κονταξής
Ποιες σειρές ανυπομονούμε να δούμε τη φετινή σεζόν (pics & vids)
Ψάξαμε και βρήκαμε τις καλύτερες σειρές που θα σας κρατήσουν και φέτος βιδωμένους στον καναπέ σας!

Το καλοκαίρι... στέρεψε, οι άδειες τελείωσαν, τα σχολεία ξεκίνησαν, η αγωνιστική δραστηριότητα έχει μπει σε φουλ ρυθμούς, ο όγκος δουλειάς αυξάνεται, ο καιρός σιγά σιγά θα χαλάει, η τηλεόραση θα μοιάζει ιδανική λύση για να περνάμε την ώρα μας και θα λιώνουμε στο διαδίκτυο για να βρούμε ποιες νέες σειρές ξεκινάνε, πού θα τις δούμε, τι σενάριο έχουν και τα λοιπά... και τα λοιπά...

Για αυτό, για να μην κάθεστε με τις ώρες να ψάχνετε, ψάξαμε εμείς για εσάς και βρήκαμε πώς να περάσετε τη φετινή σεζόν βλέποντας τις καλύτερες σειρές εκεί έξω. Και για καλή σας τύχη, όλες τις συναρπαστικές σειρές αυτής της χρονιάς τις έχει η COSMOTE TV. Άρα, δεν θα σας τρώει η αγωνία για το πότε θα ανέβει το επόμενο επεισόδιο, πότε θα ολοκληρωθεί το loading για να τη δείτε online, πώς να συγκρατήσετε τα νεύρα σας όταν θα κολλάει στο καλύτερο σημείο και τα λοιπά... και τα λοιπά...

Πάνω από 45 νέες σειρές και νέοι κύκλοι βραβευμένων σειρών κάνουν πρεμιέρα από τον Σεπτέμβριο στην COSMOTE TV, μέσα από το κανάλι COSMOTE CINEMA 4HD. Καταλαβαίνετε τι βαρβάτο χειμώνα θα περάσουμε, έτσι;

Ξεκινάμε λοιπόν το ταξίδι μας στη μαγική φετινή χρονιά με τις καλύτερες προτάσεις by Gazzetta.gr:

ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ... ΓΙΑΤΡΟΥΣ

New Amsterdam

Γιατί να το δεις: Από το «Grey's Anatomy» μέχρι το «House» και το «ER», ένα νυστέρι δρόμος. Πόσα απογεύματα και πόσα βράδια δεν έχουμε περάσει μπροστά στην τηλεόρασή μας προσπαθώντας να κατανοήσουμε την επιστήμη της ιατρικής και να εξερευνήσουμε τα άδυτα του ανθρώπινου σώματος! Οι ιατρικές σειρές καταφέρνουν πάντα να μας συναρπάζουν γιατί βασίζονται στο αιώνιο δίλημμα «ζωή ή θάνατος». Και τώρα, το «New Amsterdam» έρχεται να μας βάλει και ένα ακόμη ηθικό δίλημμα: Πόσο εύκολο είναι να επιβιώσει μία δημόσια κλινική μέσα σε ένα αδηφάγο σύστημα που έχει κάνει μέχρι και την υγεία... εμπόριο;

Πες δυο λόγια για τη σειρά: Ο Max Goodwin γίνεται ιατρικός διευθυντής ενός από τα παλαιότερα δημόσια νοσοκομεία των Ηνωμένων Πολιτειών, με στόχο την ανανέωση και τη μεταρρύθμιση της παραμελημένης εγκατάστασης για την παροχή εξαιρετικής φροντίδας στους ασθενείς της. Πόσο εύκολα θα καταφέρει όμως να πετύχει το καλύτερο και για το προσωπικό και για τους ασθενείς;

Πότε θα προβληθεί: Το πρώτο επεισόδιο της σειράς θα προβληθεί στις 27 Σεπτεμβρίου, στις 23:00, στο COSMOTE CINEMA 4HD.

Μην το δεις αν: Σε περίπτωση που φοβάσαι πολύ τα αίματα, θεωρείς ότι οι γιατροί είναι απλώς νεκροθάφτες με πτυχία, προτιμάς να πίνεις ούζο όποτε σε πονά το δόντι παρά να πας στον γιατρό, τότε μπορείς να διαλέξεις μία από τις υπόλοιπες 45 νέες σειρές που θα βρεις στα κανάλια της COSMOTE TV.

A Million Little Things

Γιατί να το δεις: Facebook, Instagram, Viber, WhatsApp, Skype, Snapchat και όποια άλλη εφαρμογή μπορείς να φανταστείς καταλαμβάνει πλέον χώρο όχι μόνο στα κινητά μας, αλλά και στις ζωές μας. Ξυπνάμε, δουλεύουμε, βγαίνουμε, τρώμε, κοιμόμαστε πάντα με το κινητό στο χέρι για να απαντήσουμε σε μηνύματα αντί να το κάνουμε αυτό πίνοντας έναν καφέ ή πηγαίνοντας μια ωραία βόλτα. Τα ωράρια στη δουλειά πιεστικά, ο ελεύθερος χρόνος ακόμα πιο πιεστικός και η ζωή περνά χωρίς να την εκμεταλλευόμαστε. Μήπως ήρθε η ώρα να ζήσουμε λιγάκι περισσότερο; Και προφανώς όχι εικονικά.

Πες δυο λόγια για τη σειρά: Μία ομάδα φίλων συνειδητοποιούν ότι πρέπει να αρχίσουν να περνούν περισσότερο χρόνο μαζί, όταν ένας από αυτούς πεθαίνει ξαφνικά. Η ζωή του καθενός είναι συνυφασμένη με τη ζωή του άλλου και ξέρουν ότι ο χρόνος είναι πάντα αμείλικτος με αυτούς που δεν τον εκμεταλλεύονται. Πλέον, αντιλήφθηκαν πως η φιλία δεν είναι ένα μεγάλο πράγμα, αλλά «Ένα Εκατομμύριο Μικρά Πράγματα». Και αξίζει να τα ζήσεις όλα.

Πότε θα προβληθεί: Το πρώτο επεισόδιο της σειράς θα προβληθεί στις 28 Σεπτεμβρίου, στις 22:00, στο COSMOTE CINEMA 4HD.

Μην το δεις αν: Αν ξέρεις απ' έξω και ανακατωτά και την παραμικρή παραξενιά του κολλητού σου και μπορείς εύκολα να μαντέψεις τι θέλει να φάει στις 3 τα ξημερώματα, λογικά κάνεις ήδη πράξει όσα πρεσβεύει αυτή η σειρά. Για αυτό, κάνε μια βόλτα στο πλούσιο μενού της COSMOTE TV και διάλεξε μία από τις υπόλοιπες 45 νέες σειρές που θα βρεις εκεί.

ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΘΑ ΠΑΜΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ

Deutschland '86

Γιατί να το δεις: Η γενιά των σημερινών τριαντάρηδων δεν έζησε την ένταση του «Ψυχρού Πολέμου», τα φιλοσοβιετικά ή φιλοαμερικάνικα ρεπορτάζ του Τύπου, τις αθλητικές κόντρες ΗΠΑ-ΕΣΣΔ που ξεπερνούσαν το τερέν του γηπέδου και υπεισέρχονταν σε αυτό της πολιτικής. Ίσως για αυτό μπορούμε και απολαμβάνουμε τέτοιες σειρές που μας ταξιδεύουν στο πρώην Ανατολικό Μπλοκ χωρίς να πρέπει απαραίτητα να πάρουμε κάποια θέση. Άλλωστε, όποιος έχει δει το «Americans», ξέρει τι να περιμένει.

Πες δυο λόγια για τη σειρά: Η Μόσχα δίνει την εντολή να ξεκινήσει μια σειρά πειραμάτων ώστε να γεμίσει το κρατικό ταμείο με ξένο συνάλλαγμα και να σωθεί το σοσιαλιστικό έργο. Ο πρωταγωνιστής της σειράς Martin Rauch επιστρέφει από την Αφρική για να εκτελέσει επικίνδυνες παραγγελίες στη Νότιο Αφρική, την Αγκόλα, τη Λιβύη, το Παρίσι, το Δυτικό Βερολίνο και τη Λαϊκή Δημοκρατία της Γερμανίας.

Πότε θα προβληθεί: Κάποια στιγμή μέσα στον Οκτώβρη στο COSMOTE CINEMA 4HD. Μην βιάζεστε.

Μην το δεις αν: Αν νομίζεις ότι οι κατασκοπευτικές σειρές είναι τρομερά υπερβολικές σε ίντριγκα και μυθοπλασία, τότε μπορείς να «επενδύσεις» τον χρόνο σου σε μία από τις υπόλοιπες 45 νέες σειρές που θα βρεις στα κανάλια της COSMOTE TV.

ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΗ ΘΑ ΜΑΣ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΠΑΡΕΑ Ο ΚΙΦΕΡ ΣΑΔΕΡΛΑΝΤ

Designated Survivor

Γιατί να το δεις: Θα μπορούσαμε να σταθούμε απλώς στο ότι παίζει ο Κίφερ Σάδερλαντ. Ο άνθρωπος δηλαδή που απογείωσε το «24» και δημιούργησε νέους κανόνες για το πως πρέπει να παίζεται ο ρόλος του αστυνομικού πράκτορα.

Πες δυο λόγια για τη σειρά: Τη νύχτα που ο Πρόεδρος των ΗΠΑ ετοιμάζεται για το τηλεοπτικό του διάγγελμα, μια έκρηξη καταστρέφει το κτίριο του Καπιτωλίου και σκοτώνει τον Πρόεδρο και άλλα μέλη της Κυβέρνησης. Ο μόνος που επιβιώνει είναι ο Γραμματέας Στέγασης και Αστικής Ανάπτυξης, Thomas Kirkman, ο οποίος είχε ονομαστεί «Επιλεγμένος Επιζών». Ο Kirkman ορκίζεται αμέσως ως Πρόεδρος, χωρίς να γνωρίζει ότι η επίθεση είναι μόνο η αρχή του τι πρόκειται να συμβεί στη συνέχεια.

Πότε θα προβληθεί: Κάποια στιγμή μέσα στο Νοέμβρη στο COSMOTE CINEMA 4HD. Μην βιάζεστε.

Μην το δεις αν: Σε περίπτωση που έχεις βαρεθεί να βλέπεις σειρές και ταινίες για τους Προέδρους των ΗΠΑ, λογικά θα σε φάει το ζάπινγκ σε μία από τις υπόλοιπες 45 νέες σειρές που θα βρεις στα κανάλια της COSMOTE TV.

ΚΑΙ ΤΟ 2019 ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΕΡΑ ΧΟΡΤΑΣΤΙΚΟ

Πάρτε βαθιά ανάσα και... House of Cards, Mr. Robot, The New Pope, Fargo, Peaky Blinders

Γιατί να τις δείτε: Τι γιατί, ρε παιδιά; Είναι δυνατόν να ρωτάτε τέτοια πράγματα; Εδώ μιλάμε για σειρές που αλλάξαν την κοσμοθεωρία πολλών ανθρώπων. Δεν υπάρχει γιατί. Αν δεν τις έχετε δει, έχετε κάνει έγκλημα.

Πες δυο λόγια για τις σειρές: Έρχονται οι τελευταίοι κύκλοι των «House of Cards» και «Mr. Robot». Επιστρέφουν η συνέχεια του εξαιρετικού «The Young Pope» του Πάολο Σορεντίνο, «The New Pope», με τον Τζουντ Λο να παραμένει στον κεντρικό ρόλο, το «Fargo», με νέο πρωταγωνιστή τον Κρις Ροκ, οι θρυλικοί «Peaky Blinders» με τον Κίλιαν Μέρφι. Ποια δυο λόγια να πούμε δηλαδή; Αφού τα ξέρετε όλα απ' έξω και ανακατωτά.

Πότε θα προβληθούν: Μην βιάζεστε! Είμαστε ακόμα στο 2018!

Μην τις δείτε αν: Πλάκα κάνετε, έτσι;

Το κανάλι COSMOTE CINEMA 4HD, όπως και όλα τα κανάλια COSMOTE CINEMA, είναι διαθέσιμα μέσα από το κινητό, το tablet ή τον υπολογιστή μέσω της υπηρεσίας COSMOTE TV GO από οποιοδήποτε δίκτυο σταθερής ή κινητής. Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη στους συνδρομητές COSMOTE TV Cinema pack, COSMOTE TV Full pack, αλλά και στους συνδρομητές του θεματικού πακέτου COSMOTE TV GO Cinema Pack. Επιπλέον, μέσα από την υπηρεσία COSMOTE TV PLUS, οι συνδρομητές των παραπάνω πακέτων μπορούν να δουν ταινίες και σειρές των καναλιών COSMOTE CINEMA αμέσως μετά την προβολή τους.

Τι περιμένετε; Ανοίξτε την τηλεόραση και απολαύστε σειρές, σειρές και άλλες σειρές και άλλες σειρές!