Πόσο ΠΑΣΟΚ είσαι τελικά; (quiz)

Πόσο ΠΑΣΟΚ είσαι τελικά; (quiz)
44 χρόνια ένδοξης ιστορίας και το γιορτάζουμε με ένα επετειακό κουίζ, κατάλληλο μόνο για τους απόλυτα πιστούς του Κινήματος.

44 χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από την ίδρυση του Πανελλήνιου Σοσιαλιστικού Κινήματος στις 3 Σεπτέμβρη του 1974 και δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να τιμήσει κανείς αυτή την ημέρα από το παρακάτω κουίζ, στο οποίο προσπαθήσαμε να χωρέσουμε μερικές από τις επικότερες στιγμές στην ιστορία του κόμματος που κυβέρνησε επί χρόνια την Ελλάδα.

Από τον Αντρέα Παπανδρέου και την περιβόητη αλλαγή, στους εκσυγχρονιστές του Κώστα Σημίτη κι από το κύκνειο κυβερνητικό άσμα επί πρωθυπουργίας του διαδόχου του Αντρέα, Γιώργου Παπανδρέου μέχρι την εκλογική ανυποληψία και την μετονομασία σε Κίνημα Αλλαγής, το Κίνημα κατάφερε να μας χαρίσει μοναδικές στιγμές και να μας συστήσει με φιγούρες που μονοπώλησαν το ενδιαφέρον της κεντρικής πολιτικής σκηνής επί χρόνια.

Ευάγγελος Γιαννόπουλος, Στέλιος Παπαθεμελής, Δημήτρης «Δώστα Όλα» Τσοβόλας, Κώστας Λαλιώτης, Άκης Τσοχατζόπουλος, Βασίλης Μπουγιουκλάκης και πολλοί άλλοι, στιγμάτισαν γενιές και γενιές Ελλήνων κι έτσι το gazzetta.gr, αποφάσισε να γιορτάσει αυτή την ιστορική μέρα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

10 ερωτήσεις που θα αποδείξουν πόσο ΠΑΣΟΚ είσαι ή δεν είσαι, με ποιον ηγέτη του Κινήματος ταυτίστηκες και με ποιον τελικά μάλλον θα έπρεπε να ταιριάξεις..

Είσαι έτοιμος για την ώρα της κρίσης;

Επιμέλεια: Παναγιώτης Σωτηρόπουλος