"Οnce Upon A Time in Holywood": O Tαραντίνο βρήκε τον ηθοποιό που θα ενσαρκώσει τον Μπρους Λι (vids)

Gazzetta team
"Οnce Upon A Time in Holywood": O Tαραντίνο βρήκε τον ηθοποιό που θα ενσαρκώσει τον Μπρους Λι (vids)
Όλοι οι καλοί χωράνε στη νέα ταινία του Κουέντιν Ταραντίν...

Καθώς το «Once Upon a Time in Hollywood» διαδραματίζεται το καλοκαίρι του 1969 και υποτίθεται ότι θα είναι μια α λα «Pulp Fiction» ταινία με πολλούς χαρακτήρες σε ιστορίες του μπλέκονται μεταξύ τους, ένας από τους χαρακτήρες αυτούς θα είναι και ο Μπρους Λι, ο θρυλικός σταρ των πολεμικών τεχνών (1940-1973).

Άλλωστε ο Ταραντίνο έχει «κόλλημα» με τον Λι – ίσως θυμάστε την κίτρινη φόρμα της Ούμα Θέρμαν στο «Kill Bill», που παρέπεμπε στο ντύσιμο του Μπρους στο «Παιχνίδι του Θανάτου».

Εκείνη την εποχή ο Λι δεν είχε ξεκινήσει ακόμη την κινηματογραφική του καριέρα, αλλά είχε ήδη εμφανιστεί στην τηλεόραση, με γνωστότερη δουλειά του τη σειρά «Green Hornet». Ήταν γνωστός ως εκπαιδευτής καράτε, δημιουργός του στυλ Τζιτ Κουν Ντο, και στους μαθητές του συγκαταλέγονταν πολλοί διάσημοι ηθοποιοί του Χόλιγουντ.

Ο ηθοποιός που ο Ταραντίνο επέλεξε για να υποδυθεί τον Μπρους Λι στην ταινία του είναι ο Μάικ Μο, που έπαιξε πρόσφατα στη σειρά «Inhumans» της Marvel, ενώ έχει υποδυθεί και τον Ryu του video game «Street Fighter» σε ιντερνετική σειρά.

Ο Μο είναι μεγάλος φαν του Μπρους Λι και κατά καιρούς ανεβάζει στο YouTube και στα social media αφιερωματικά βίντεο στον πρόωρα χαμένο σταρ. Όπως το παρακάτω, που προπονείται στο στυλ Τζιτ Κουν Ντο.

Θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι τις 9 Αυγούστου 2019 για να τον δούμε δίπλα στους Λεονάρντο Ντι Κάπριο, Μπραντ Πιτ, Αλ Πατσίνο, Μάργκοτ Ρόμπι, Μπαρτ Ρέινολντς, Κερτ Ράσελ, Τιμ Ροθ, Μάικλ Μάντσεν, Ντέμιαν Λιούς, Ντακότα Φάνινγκ, Τζέιμς Μάρσντεν και άλλους πολλούς. Αμφιβάλλει κανείς ότι θα είναι η ταινία της χρονιάς;

Πηγή: reader.gr