H ηθοποιός που θα ενσαρκώσει τη Μουλάν (pic & vids)

Gazzetta team
H ηθοποιός που θα ενσαρκώσει τη Μουλάν (pic & vids)
Αυτή θα είναι η «αληθινή» Mουλάν της Disney...

Τώρα που η Disney βρήκε νέο χρυσωρυχείο στις live action εκδοχές των παλιών επιτυχιών της, ξαναγυρίζοντας αγαπημένα καρτούν με αληθινούς ηθοποιούς, ποιός τη σταματάει... Μετά από την περσινή «Πεντάμορφη και το Τέρας» με την Έμα Γουάτσον ήρθε η σειρά της «Mulan» να ξεκινήσει γυρίσματα, και αυτό ενώ ήδη γυρίζεται και «Ο Βασιλιάς των Λιονταριών».

Η «Mulan» του 1998, με την πρώτη Κινέζα «πριγκίπισσα» της Disney, διαδραματιζόταν κατά τη διάρκεια της δυναστείας των Χαν, με τη Φα Μουλάν, κόρη του ηλικιωμένου πολεμιστή Φα Ζου, να υποδύεται έναν άνδρα για να πάρει τη θέση του πατέρα της κατά τη γενική επιστράτευση εναντίον της εισβολής των Ούνων.

Όπως όλα τα καρτούν της Disney η ταινία ήταν γεμάτη από τραγούδια που αγαπήθηκαν πολύ, όπως το «I'll make a man out of you», που όμως φαίνεται ότι θα απουσιάσουν από τη live action εκδοχή. Στα ονόματα των συντελεστών που έδωσε στη δημοσιότητα η εταιρεία δεν αναφέρονται συνθέτης και στιχουργός.

Πολλοί απογοητεύτηκαν, άλλοι όμως χάρηκαν που δεν θα δουν μιούζικαλ, αλλά μια επική περιπέτεια εποχής. Στην ταινία που σκηνοθετεί η Νίκι Κάρο («Whale Rider») πρωταγωνιστούν γνωστά ονόματα από ταινίες πολεμικών τεχνών (Ντόνι Γιεν, Τζέισον Σκοτ Λι) και στο ρόλο της Μουλάν εμφανίζεται η 31χρονη Γιφέι Λιου, που απεικονίζεται και στην πρώτη επίσημη φωτογραφία της ταινίας.

Η πρεμιέρα της νέας «Mulan» είναι προγραμματισμένη για τις 27 Μαρτίου 2020.

Πηγή: reader.gr