QUIZ: Πόσο έτοιμος είσαι να αποκτήσεις ένα έξυπνο ρολόι;

Gazzetta team
QUIZ: Πόσο έτοιμος είσαι να αποκτήσεις ένα έξυπνο ρολόι;
Μήπως πρέπει να αρχίσεις να σκέφτεσαι το ενδεχόμενο να ελέγχεις τα ΠΑΝΤΑ από το ρολόι σου; Άντε ντε, 2018 έχουμε πια..

Η αλήθεια είναι ότι η εποχή μας προχωράει πάρα πάρα πολύ γρήγορα. Τα πάντα εξελίσσονται σε γρήγορους ρυθμούς και σε σημείο που να μη τα…. προλαβαίνουμε!

Πλέον είμαστε συνεχώς online και θέλουμε να έχουμε όσο το δυνατόν περισσότερο τον έλεγχο σε οτιδήποτε κι αν κάνουμε, είτε αυτό είναι η καθημερινή μας γυμναστική , είτε είναι η δουλειά μας, είτε η διασκέδασή μας. Και όλα αυτά τα θέλουμε με τον πιο εύκολο τρόπο.

Τα smartwatches τον τελευταίο καιρό έχουν αρχίσει και μπαίνουν σιγά-σιγά στην ζωή μας. Όσο ξένο κι αν μας φαίνεται να βλέπουμε για παράδειγμα στο ρολόι μας τις ειδοποιήσεις μας, τους χάρτες μας όταν πηγαίνουμε κάπου με το αυτοκίνητο, την πρόοδο μας στη γυμναστική ή ακόμα και τους παλμούς μας, σιγά-σιγά όλο αυτό θα γίνει μέρος της καθημερινότητά μας, θέλουμε δεν θέλουμε.

Για σκέψου πριν από μερικά χρόνια αν για παράδειγμα σου έλεγαν ότι το κινητό σου θα είναι αρκετό για να μπορείς να κάνεις τα πάντα για τη δουλειά σου, για την ενημέρωσή σου ή για την διασκέδαση σου, θα τους πιστεύεις; Όχι και τόσο.

Έτσι λοιπόν θα γίνει και με τα «έξυπνα ρολόγια». Θα γίνουν σε λίγο καιρό αναπόσπαστο κομμάτι της δουλειάς μας, της γυμναστικής μας και κατά συνέπεια της καθημερινότητάς μας. Όσο δηλαδή και αν σκέφτεσαι αυτή τη στιγμή «τι να το κάνεις» ή «που θα σου χρειαστεί» ή ακόμα ότι «εσύ δεν είσαι τύπος που θα φορούσε ποτέ smartwatch ούτε θα αποχωριζόταν το κλασικό του ρολόι», θέλουμε να σου πούμε ένα: μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλα λόγια μη λες.

Γιατί αν ζήσεις λίγο καιρό με ένα smartwatch και δεις από πρώτο χέρι (ή μάλλον καλύτερα, από τον καρπό σου) τι μπορούν να κάνουνε πια τα έξυπνα ρολόγια, τι πληροφορίες μπορούν να σου δείξουν ανά πάσα στιγμή και πόσο μπορεί να σε βοηθήσουν, θα σκεφτείς ένα πράγμα: πως ζούσα χωρίς αυτό τόσο καιρό!

Smartwatch από smartwatch έχουν διαφορές όπως είναι φυσικό. Εμείς όμως θεωρούμε ότι βρήκαμε το καλύτερο smartwatch, εκείνο που καλύπτει συνολικά τις ανάγκες σου. Πρόκειται για το Garmin Fenix 5X Plus!

Το νέο, εξελιγμένο multisport smartwatch της Garmin με GPS, παλμούς από τον καρπό σου, χάρτες, μουσική και Garmin Pay για ανέπαφες πληρωμές. Για φιλόδοξους αθλητές και φίλους της περιπέτειας, το Fenix 5X Plus είναι ο πιο εξελιγμένος τρόπος για να κατακτήσεις τους στόχους σου και να έχεις πάντα μαζί σου τους χάρτες και τη μουσική σου.

Και για να σου αποδείξουμε ότι είσαι έτοιμος για smartwatch, σου φτιάξαμε και ένα Quiz!

Παίξε και θα εκπλαγείς με το πόσο πολύ το χρειάζεσαι και ας το ξέρεις ακόμα: