O Χοακίν Φίνιξ στο ρόλο του «Τζόκερ» στη νέα ταινία της Warner Bros (pics)

Gazzetta team
O Χοακίν Φίνιξ στο ρόλο του «Τζόκερ» στη νέα ταινία της Warner Bros (pics)
Στην πρώτη ταινία με βασικό πρωταγωνιστή τον «ορκισμένο εχθρό» του Batman θα πρωταγωνιστήσει ο Χοακίν Φίνιξ, ενώ στην παραγωγή θα συμμετάσχει κι ο Μάρτιν Σκορτσέζε.

Κι όμως, οι φήμες δεν ήταν φήμες τελικά.

Ο Χοακίν Φίνιξ θα γίνει... Τζόκερ και μάλιστα σε νέα, ανεξάρτητη ταινία με τις ευλογίες της Warner Bros.

Την σκηνοθεσία αναλαμβάνει ο Τοντ Φίλιπς του «Hangover», ενώ σύμφωνα με την εταιρεία παραγωγής, το εν λόγω έργο θα είναι πιο «σκοτεινό» και ριψοκίνδυνο σε σχέση με τις προηγούμενες προσπάθειες της DC Comics αποφεύγοντας τις κόμικ αναφορές.

Στην παραγωγή της ταινίας θα μπει η υπογραφή του Μάρτιν Σκορσέζε, με τους Φίλιπ και Σκοτ Σίλβερ να συνεργάζονται στο σενάριο, κάτι που έχουν επαναλάβει σε διάφορες ταινίες μεταξύ των οποίων το 8ο Μίλι του Έμινεμ.

Η υπόθεσή της θα καταπιάνεται με την αυθεντική ιστορία του Τζόκερ και ούτε λίγο ούτε πολύ θα διηγείται το παρελθόν του στα '80s. Μεταξύ άλλων δηλαδή, θα γνωρίσουμε τα απαξιωτικά βιώματά του από την κοινωνία, τα οποία τον οδήγησαν στο να γίνει κακός και «εχθρός» του Batman.

Σύμφωνα με το Variety, η πρώτη συνεργασία του Φίνιξ με την DC Comics μεταφράζεται από το στούντιο παραγωγής σε διαθέσιμο προϋπολογισμό ύψους 55 εκατομμυρίων δολαρίων.

Πάντως, ο Τζάρεντ Λέτο, ως διάδοχος του -μέχρι σήμερα -καλύτερου κινηματογραφικού Τζόκερ, δηλαδή του Χιθ Λέτζερ, θα διατηρήσει τα κεκτημένα του, καθώς θα έχει το δικό του spin off, όπως επίσης αναμένεται να γυριστεί σίκουελ του Suicide Squad (όπου επίσης τον υποδύεται), ενώ τα γυρίσματα της ταινίας αναμένεται να ξεκινήσουν το προσεχές φθινόπωρο.

Ο Χιθ Λέτζερ ενσάρκωσε με μοναδικό τρόπο τον αντίπαλο του Batman

Πηγή: reader.gr