Tαινία θα γίνει η Eurovision από το Netflix

Gazzetta team
Tαινία θα γίνει η Eurovision από το Netflix
Ταξιδάκι προς Αμερική πλευρά από ό,τι φαίνεται θα κάνει η Eurovision. Αν ισχύουν όλα όσα γράφονται στο Deadline, ο ευρωπαϊκός μουσικός διαγωνισμός θα είναι το θέμα του νέου πρότζεκτ του Netflix με πρωταγωνιστή τον Γουίλ Φέρελ.

Tο σενάριο της κωμικής ταινίας υπογράφουν ο Φέρελ και ο σεναριογράφος Άντριου Στιλ, συνεργασία που έχουν επαναλάβει στο παρελθόν στο "Casa de mi Padre" και στην ταινία παρωδία "A Deadly Adoption".

Στο μεταξύ, ο 50άχρονος ηθοποιός φέτος έζησε από κοντά την εμπειρία της διοργάνωσης, αφού βρέθηκε στη Λισαβόνα για να την παρακολουθήσει.

Βέβαια, η πρώτη φορά που έμαθε για αυτόν ήταν το 1999 από την Σουηδή σύζυγό του Βιβέκα Πολίν.

Για την ιστορία, η εν λόγω ταινία αποτελεί τη δεύτερη συνεργασία του ηθοποιού με την τηλεοπτική πλατφόρμα, καθώς τον Μάιο κυκλοφόρησε η κωμωδία Ibiza με την Τζίλιαν Τζέικομπς

Το Netflix πάντως, φαίνεται πως έχει πλησιάσει αρκετούς κωμικούς τελευταία, καθώς πρόσφατα έγινε γνωστή η συμφωνία για την παραγωγή μίας σειράς ταινιών με τον Άνταμ Σάντλερ, όπως και αντίστοιχων που βρίσκονται στα σκαριά και αφορούν κορυφαίους κωμικούς μεταξύ των οποίων οι Κρις Ροκ, Έιμι Σούμερ και Τζέρι Σάινφελντ.

Για την ώρα πάντως, δεν έχει οριστεί ημερομηνία κυκλοφορίας της ταινίας... Eurovision.

Πηγή: reader.gr