Έρχεται το reboot της «Κούκλας του Σατανά» (vid)

Gazzetta team
Έρχεται το reboot της «Κούκλας του Σατανά» (vid)
Ο σατανικός Τσάκι, η τρομακτική κούκλα η οποία τη δεκαετία του '80 στοίχειωσε τις νύχτες και τα παιχνίδια, ανοίγοντας παράλληλα το δρόμο για αντίστοιχα φιλμ και στο μέλλον, επιστρέφει και μάλιστα εις διπλούν!

Τριάντα χρόνια (και 6 ταινίες ακόμα συνέχειες) μετά τη «γέννηση» της «Κούκλας του Σατανά», ο αιμοδιψής Τσάκι ξαναχτυπά σε μικρή αλλά και μεγάλη οθόνη και μάλιστα με reboot της πρώτης ταινίας του 1988.

Αν και ακόμα οι λεπτομέρειες του σεναρίου δεν έχουν γίνει γνωστές, οι φήμες θέλουν έναν τεχνολογικά προηγμένο Τσάκι να μπαίνει στις ζωές μιας παρέας παιδιών και όπως όλα δείχνουν τα τεχνολογικά του όπλα θα του δίνουν τη δυνατότητα να σκοτώνει πολύ πιο εύκολα... και αποτελεσματικά.

Το όνομα της δαιμονικής κούκλας θα παραμείνει Τσάκι, ωστόσο αυτό που δεν έχει οριστικοποιηθεί -μεταξύ άλλων- είναι αν ο Τσάκι θα μιλά με τη φωνή του ηθοποιού Μπραντ Ντούριφ, όπως και στην αρχική ταινία.

Όπως και πριν από 30 χρόνια, το φιλμ έχει στόχο να μας κάνει να χάσουμε τον ύπνο μας από το σατανικό πνεύμα ενός serial killer που κυριεύει την κούκλα.

Τη σκηνοθεσία της ταινίας θα αναλάβει ο Λαρς Κλίβμπεργκ και το σενάριο ο Τάιλερ Μπάρτον, ενώ άγνωστη ακόμα παραμένει η ημερομηνία που θα κυκλοφορήσει στις σκοτεινές αίθουσες. Ωστόσο, όπως όλα δείχνουν η MGM αναμένεται να ξεκινήσει την παραγωγή του φιλμ τον προσεχή Σεπτέμβριο.

Αξίζει να θυμίσουμε ότι στα σκαριά βρίσκεται και η τηλεοπτική σειρά «Child's Play» («Η Κούκλα του Σατανά»), άρα όπως καταλαβαίνετε δύσκολα γλιτώνουμε από τον -συμπαθέστατο κατά τα άλλα- Τσάκι. Η σειρά θα πιάνει το νήμα από εκεί που το άφησε η έβδομη ταινία του κινηματογραφικού franchise, «Η Επιστροφή του Τσάκι».

Πηγή: reader.gr