Έτοιμοι και «ρετρό» οι Ντι Κάπριο και Μπραντ Πιτ για τη νέα ταινία του Ταραντίνο (pic)

Gazzetta team
Έτοιμοι και «ρετρό» οι Ντι Κάπριο και Μπραντ Πιτ για τη νέα ταινία του Ταραντίνο (pic)
Οι δύο από τους πρωταγωνιστές της πολυαναμενόμενης ταινίας του Κουέντιν Ταραντίνο, έδωσαν μια μικρή γεύση για όσα πρόκειται να δούμε το προσεχές καλοκαίρι.

Δεν είναι ο κατάλογος μόδας αμερικανικού πολυκαταστήματος των 70s. Είναι η πρώτη φωτογραφία από το "Once upon a time in Hollywood", τη νέα ταινία του Κουέντιν Ταραντίνο, με τον Μπραντ Πιτ και τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο (κυρίως τον δεύτερο) να τα δίνουν όλα ενδυματολογικά: κίτρινο ζιβάγκο με πορτοκαλί δερμάτινο τζάκετ, είπατε τίποτα;

Δεν είναι σαφές αν έχουν ξεκινήσει τα γυρίσματα ή αν απλά οι ηθοποιοί δοκιμάζουν ρούχα – το μαλλί του Ντι Κάπριο θα ήθελε λίγη ακόμη δουλειά.

Ο τελευταίος υποδύεται τον Ρικ Ντάλτον, έναν ξοφλημένο ηθοποιό τηλεοπτικών γουέστερν, που είναι γείτονας με τη Σάρον Τέιτ (Μάργκοτ Ρόμπι), την όμορφη σύζυγο του Ρομάν Πολάνσκι που δολοφόνησε ο Τσαρλς Μάνσον το καλοκαίρι του 1969.

Ο Πιτ υποδύεται τον κασκαντέρ Κλιφ Μπουθ, που μαζί με τον Ντάλτον προσπαθούν να ξαναβρούν τον δρόμο τους στο Χόλιγουντ.

Ο Αλ Πατσίνο υποδύεται τον Μάρβιν Σβαρτς, ατζέντη του Ντάλτον, ενώ στην ταινία συμμετέχουν επίσης οι Μπαρτ Ρέινολντς, Τζέιμς Μάρσντεν, Ντακότα Φάνινγκ, Ντάμιεν Λούις, Μάικλ Μάντσεν, Τιμ Ροθ, Έμιλ Χιρς, Λουκ Πέρι, Τίμοθι Όλιφαντ... θέλετε κι άλλους;

Η αίσθησή μας είναι ότι θα δούμε το νέο «Pulp Fiction», αλλά θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι τις 9 Αυγούστου του 2019, την 50ή επέτειο των φόνων του Μάνσον, για την πρεμιέρα της ταινίας.

Πηγή: reader.gr