Βρήκαμε το μαγαζί με το πιο ωραίο Grill της πόλης (pics)

Γιάννης Κονταξής
Βρήκαμε το μαγαζί με το πιο ωραίο Grill της πόλης (pics)
Εσύ ακόμα αναρωτιέσαι που θα φας τις πιο λαχταριστές κρεατολιχουδιές; Εμείς όχι!

Σε αυτό εδώ το άρθρο θα θέλαμε να είμαστε ξεκάθαροι από την αρχή και για αυτό θα περάσουμε αμέσως στο... κυρίως πιάτο και θα παραθέσουμε μια σειρά από λέξεις: Μπριζόλα γάλακτος, κεφτέδες, BBQ spare ribs, rib eye, burger, bon fillet, χοιρινή μπριζόλα, μπιφτέκι, κοτόπουλο.

Λογικά, ήδη από το πρώτο πιάτο θα έχει αρχίσει να σας ανοίγει η όρεξη, στο δεύτερο πιάτο θα περνάτε ελαφρώς τη γλώσσα πάνω από τα χείλη σας, στο τρίτο πιάτο θα δαγκώνεστε και από εκεί και πέρα θα περιμένετε αγωνιωδώς να σας πούμε που θα μπορείτε να φάτε όλα αυτά τα γευστικά καλούδια.

Λίγο πριν σας πούμε, θα θέλαμε να σας παραθέσουμε μια σειρά από φωτογραφίες.

Εννέα πιάτα και τέσσερις φωτογραφίες μετά, η αγωνία έχει φτάσει στο κατακόρυφο, οι γευστικοί αδένες είναι έτοιμοι να πεταχτούν έξω από το σώμα σας, το μυαλό σας έχει αρχίσει να λειτουργεί σε γρήγορες στροφές για να επινοήσει γευστικούς συνδυασμός των παραπάνω πιάτων με σαλάτες, κρασιά, μπίρες και επιδόρπια και γενικά, είστε σε μία υπερένταση.

Εντάξει, δεν χρειάζεται να σας ταλαιπωρήσουμε άλλο.. Όλα αυτά τα ωραία πράγματα θα τα βρείτε στο στιλάτο CHEFI The Restaurant, στο Χαλάνδρι, με συντροφιά τα φοβερά pairing που προτείνει ο σομελιέ του εστιατορίου και φόντο έναν άνετο, πράσινο και δροσερό κήπο για να έχετε την αίσθηση της εξοχής.

Το CHEFI, το εστιατόριο που αγαπήσαμε για τα εξωτικά του πιάτα με σολομό, τις λαχταριστές παπαρδέλες και τα θεϊκά γλυκά, κάνει την ανατροπή και μας δείχνει την Grill πλευρά του, χωρίς ωστόσο να απεμπολεί από το μενού του τα πιάτα που τόσο αγαπήσαμε.

Ακόμα το άρθρο διαβάζεις; Φύγε, παιδάκι μου, πήγαινε στο CHEFI!

CHEFI The Restaurant:

Περικλέους 31, Χαλάνδρι

Κρατήσεις: τηλ. 2106815774 / E-mail: [email protected]

www.chefi.gr

www.facebook.com/chefitherestaurant

www.instagram.com/chefi_grill/