EJEKT FESTIVAL 2018: Το πρόγραμμα εμφανίσεων των συγκροτημάτων

Gazzetta team
EJEKT FESTIVAL 2018: Το πρόγραμμα εμφανίσεων των συγκροτημάτων
Ανακοινώθηκαν οι ώρες που θα εμφανιστούν τα 5 συγκροτήματα του φετινού EJEKT Festival.

To φετινό EJEKT Festival, στην 14η συνεχή χρονιά του, παρουσιάζει ένα ονειρεμένο line-up για τους οπαδούς της καλής μουσικής.

Ο Nick Cave με τους Bad Seeds, ένας ζωντανός θρύλος που ξεπερνά τα «στενά» όρια της μουσικής που, έπειτα από το εκκωφαντικό sold-out και την σαγηνευτική εμφάνισή του Νοεμβρίου, επιστρέφουν στην Αθήνα για την πρώτη εμφάνισή τους στο EJEKT Festival.

Οι Editors, το πιο επιτυχημένο σύγχρονο ροκ συγκρότημα της Μεγάλης Βρετανίας για την τελευταία δεκαετία και μια από τις «λατρείες» του ελληνικού κοινού, επανέρχονται στη σκηνή του EJEKT Festival με τον νέο δίσκο, αλλά και όλες τις επιτυχίες τους.

Οι Wolf Alice, το νέο μεγάλο όνομα από την Μεγάλη Βρετανία με τη χαρισματική performer Ellie Rowsell που έχει ήδη γίνει ένα από τα νέα είδωλα της βρετανικής σκηνής, θα δώσει την πρώτη συναυλία του στην Ελλάδα στη σκηνή του EJEKT Festival.

Οι Αμερικανοί Protomartyr, επισης στην πρώτη εμφάνισή τους στην Ελλάδα, θα μας δείξουν γιατί το «Relatives in Descent» ήταν ένας από τους κορυφαίους της περασμένης χρονιάς και πως έχουν επαναπροσδιορίσει την έννοια του post-punk.

Ο Jack Heart, ο τροβαδούρος με τη σαγηνευτική φωνή, είναι μια από τις μεγάλες ελπίδες της εγχώριας σκηνής.

Αυτά τα πέντε εξαιρετικά ονόματα θα βρεθούν στη σκηνή του EJEKT Festival, το Σάββατο 23 Ιουνίου, στην πανέμορφη Πλατεία Νερού στο Φάληρο, τον πιο όμορφο συναυλιακό χώρο της καλοκαιρινής Αθήνας, σε μια βραδιά που σίγουρα θα μείνει στη συναυλιακή ιστορία της χώρας.

Το πρόγραμμα εμφανίσεων των συγκροτημάτων είναι το εξής:

16.30 - Έναρξη προσέλευσης

17.20 – 17.50 – Jack Heart

18.05 – 18.55 – Protomartyr

19.20 – 20.20 – Wolf Alice

20.45 – 22.05 – Editors

22.40 – Nick Cave & The Bad Seeds

8Ενημέρωση για την πρόσβαση στην Πλατεία Νερού την ημέρα του φεστιβάλ.

Το Σάββατο 23 Ιουνίου, κατά τις ώρες διεξαγωγής του EJEKT Festival, αναμένεται να κλείσει η Λεωφόρος Συγγρού από τις 20.30 για να πραγματοποιηθεί ο βραδινός αγώνα δρόμου SNF RUN: Τρέχοντας προς το Μέλλον του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ).

Για την αποφυγή της όποιας ταλαιπωρίας τους, οι επισκέπτες του EJEKT Festival παρακαλούνται να λάβουν υπ'όψιν τους αυτό το δεδομένο.

Πληροφορίες για τα εισιτήρια:

Προπώληση - Αρένα: 50 Ευρώ / VIP: SOLD OUT

Ταμείο - Αρένα: 55 Ευρώ

Η προπώληση των εισιτηρίων γίνεται στα www.viva.gr, www.public.gr, καταστήματα Public, SevenSpots, Reload, Ευρυπίδης.

*Οι μεταπωλητές των εισιτηρίων χρεώνουν έξοδα διαχείρισης ανάλογα με το τιμολόγιό τους.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Web: EJEKT FESTIVAL

Facebook: Ejekt Festival

Twitter: Detox Events

Youtube: Ejekt Festival

Instagram: ejektfestival