QUIZ: Πόσο μακριά θα έφτανες σε ένα Battle Royale;

Gazzetta team
QUIZ: Πόσο μακριά θα έφτανες σε ένα Battle Royale;
Γιατί καλά τα Fortnite και τα PUBG, αλλά αν χτύπα ξύλο αναγκαζόσουν να παίξεις στην πραγματικότητα σε ένα Battle Royale, θα τα κατάφερνες;

Φαντάσου λοιπόν σκηνικό:

Ξυπνάς σε ένα στρατιωτικό ελικόπτερο και δίπλα σου βρίσκονται 10 άνθρωποι που δεν έχεις ξαναδεί ποτέ στη ζωή σου. Δεν ξέρεις πως βρέθηκες εκεί, δε θυμάσαι τίποτα.

Φοβάσαι όπως και εκείνοι. Δεν ξέρεις τι γίνεται, που πάτε, τι κάνετε.

Ξαφνικά το ελικόπτερο αρχίζει να κατεβαίνει, φτάνει κοντά στο έδαφος, ανοίγει η πόρτα και ρίχνουν τον έναν «συνοδοιπόρο» σου έξω. Μετά από λίγο ρίχνουν άλλον έναν. Όλο αυτό συνεχίζεται μέχρι να έρθει και η δική σου σειρά.

Και ξαφνικά βρίσκεσαι με μια αφιλόξενη ζούγκλα κάποιου εξωτικού νησιού με μοναδικό στόχο όχι μόνο να επιβιώσεις, αλλά να μείνεις μόνο εσύ στο τέλος. Το μόνο που θυμάσαι είναι η ατάκα του τύπου που σε παράτησε στο νησί: «Καλωσήρθες στο Battel Royale».

Τι θα έκανες λοιπόν;

Επειδή ποτέ δεν ξέρεις πως τα φέρνει η ζωή ή μια νυχτερινή έξοδος που ξεκίνησε με την φράση «για μια μπίρα και γυρνάμε σπίτι ε; Δεν είμαι για πολλά», το Gazzetta.gr δημιούργησε το απόλυτο Quiz επιβίωσης για να ξέρουμε τι μας... γίνεται!

Είσαι έτοιμος λοιπόν να το παίξεις;

Και αν «τρελάθηκες» με αυτό το Quiz επιβίωσης, τότε ξέρουμε κάτι που θα σε κάνει ακόμα πιο πολύ χαρούμενο! Γιατί σε περιμένει το απόλυτο ποδοσφαιρικό Βetting Survivor που ξεκινάει στις 14 Ιουνίου.

Δεν κάνουμε πλάκα, το Bet Royale* είναι γεγονός και ήρθε στη Novibet με σκοπό να σε συναρπάσει.

Είμαστε μια ανάσα μόλις από το Παγκόσμιο και ο διαγωνισμός του Bet Royale* αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον!

Μπορούν να λάβουν μέρος όλοι οι παίκτες προβλέποντας σωστά την εξέλιξη των παιχνιδιών και κερδίζοντας πλούσια δώρα, με τον μεγάλο νικητή να κερδίζει το έπαθλο των 10.000€!

*21+ ετών /ΚΕΘΕΑ: 2109215776/Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC/ Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τους συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας. * Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις