Ξέχνα το Μουντιάλ: Να με τι θα ασχολείσαι το καλοκαίρι

Gazzetta team
Ξέχνα το Μουντιάλ: Να με τι θα ασχολείσαι το καλοκαίρι
Οι “Days of Play” του PlayStation έρχονται και... κλέβουν την δόξα από οποιαδήποτε άλλη σου ασχολία!

Αν σου έλεγε κάποιος πως υπάρχει ένα "event" μέσα στο καλοκαίρι, για το οποίο θα ανυπομονείς περισσότερο κι από το Μουντιάλ, θα τον πίστευες;

Μάλλον όχι. Μπορεί να τον πέρναγες για παράφρων.

Έλα όμως που λίγο πριν ξεκινήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου στην Ρωσία, έρχονται οι “Days of Play”, ένα «φεστιβάλ» μειωμένων τιμών από το PlayStation, που στις 8 Ιουνίου κάνει σέντρα σε όλο τον κόσμο!

Για 11 μέρες (από τις 8 έως τις 18 Ιουνίου) οι φίλοι του PlayStation θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν σε μειωμένες* τιμές hardware, software, περιφερειακά και υπηρεσίες!

Όπως για παράδειγμα χειριστήρια DUALSHOCΚ®4, κορυφαίους αγαπημένους τίτλους αποκλειστικά για το PlayStation®4 και ετήσια συνδρομή PS Plus -30%!

Κι αν στο κορυφαίο αθλητικό γεγονός για τους απανταχού ποδοσφαιρόφιλους όλα τα βλέμματα βρίσκονται πάνω στο επιβλητικό και βαρύτιμο τρόπαιο, τότε στις “Days of Play” είναι στην άκρως εντυπωσιακή συλλεκτική έκδοση PlayStation®4 (500GB), ειδικά διαμορφωμένη για τις Days of Play σε μπλε απόχρωση με τα εμβληματικά σύμβολα σε χρυσό χρώμα (€299,99), η οποία έρχεται με ένα έξτρα ασύρματο χειριστήριο DUALSHOCΚ®4.

Το 11ήμερο γιορτής του PlayStation, σου δίνει ακόμα την επιλογή να κάνεις δικούς σου σε τιμές - έκπληξη, κορυφαίους τίτλους παιχνιδιών PS4 των Sony Interactive Entertainment Worldwide Studios όπως το Horizon Dawn, το Shadow of the Colossus (€19,99) και το θρυλικό πλέον Gof of War (€49,99), που κατέφθασε προσφάτως και έχει προκαλέσει ντελίριο ενθουσιασμού στους φίλους της σειράς όπως τα γκολ - ποίημα που πανηγυρίζεις και δεν χορταίνεις να βλέπεις ξανά και ξανά!

Στην ίδια λίστα μπαίνουν και οι τίτλοι τρίτων studio παραγωγής όπως τα Call of Duty WWII (Activision), Far Cry (Ubisoft) , Assasin’s Creed (Ubisoft) και Grand Theft Auto (Rockstar Games) που θα βρεις, μεταξύ άλλων, στο PS Store!

Κι αν ακόμα δεν έχεις πειστεί πως το Μουντιάλ περνά σε δεύτερη μοίρα μπροστά στις “Days of Play”του PlayStation, είναι γιατί δεν γνωρίζεις πως το starter pack για το PlayStation VR, που περιλαμβάνει ένα ολοκληρωμένο πακέτο με όλα όσα χρειάζεστε για μια πλήρως καθηλωτική VR εμπειρία, έρχεται σε νέα μειωμένη τιμή με PS VR παιχνίδια, συμπεριλαμβανομένων των Farpoint, και Starblood Arena (€259)!

Στις 8 Ιουνίου λοιπόν είναι μια καλή ώρα για να… σπάσεις τον κουμπαρά σου! Είναι κρίμα να μην επωφεληθείς από τις άνευ προηγουμένου μειωμένες τιμές για τόσα PlayStation καλούδια.

Τα όμορφα πράγματα όπως δεν κρατάνε για πάντα.

Όλα τα παραπάνω ισχύουν για περιορισμένο χρονικό διάστημα, οπότε μόνο οι αποφασιστικοί θα εκμεταλλευτούν τις άκρως προνομιακές τιμές.

Οι φίλοι του PlayStation μάλιστα μπορούν να ενημερωθούν για όλες τις νέες τιμές από όλα τα ενημερωμένα καταστήματα λιανικής, από το PlayStation®Store και να τα βρουν όλα συγκεντρωμένα εδώ: www.playstation.com/el-gr/campaigns/days-of-play

Και το Μουντιάλ, ας περιμένει...

*Οι "Days of Play" Ενδεικτικές Λιανικές Τιμές διαφέρουν ανά περιοχή και οι τιμές ισχύουν μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.