Ποιος από τους παρακάτω θα τερμάτιζε ένα Battle Royale; (poll)

Gazzetta team
Ποιος από τους παρακάτω θα τερμάτιζε ένα Battle Royale; (poll)
Όλοι οι σκληροί της μεγάλης και της μικρής οθόνης, στα χέρια σας για να διαλέξετε ποιος θα την έβγαζε... καθαρή!

Οι περισσότεροι γνωρίζετε την Battle Royale κουλτούρα.

Ξεκίνησε από το ιστορικό πλέον βιβλίο του Takami Koushun, πέρασε στις εκπληκτικές ομώνυμες ταινίες αλλά και τα manga της προηγούμενης δεκαετίας και πλέον συνεχίζεται με υπερ-επιτυχήμενα video games όπως το Fortnite και το PUBG αλλά και ταινίες που σπάνε το Box Office όπως το The Hunger Games.

Αν τυχόν όμως δεν είστε εξοικειωμένοι με την Battle Royale κουλτούρα, η κεντρική ιδέα είναι η εξής: Πρόκειται για ένα παιχνίδι επιβίωσης, όπου μια ομάδα ανθρώπων (συνήθως μεγάλη) «αφήνεται» σε ένα άγνωστο μέρος με σκοπό να επιβιώσει. Έχει ελάχιστα εφόδια οπότε σκοπός τους είναι στην πορεία να αποκτήσουν τα απαραίτητα (όπλα, φαγητό, κλπ), εξαλείφοντας παράλληλα τους άλλους αντιπάλους με σκοπό στο τέλος να μείνει μόνο ένας!

Οπότε φανταστείτε λίγο το εξής σκηνικό:

Πέφτουν σε ένα έρημο νησί ο Τζον Ραμπο, ο επιθεωρητής Κάλαχαν, ο Τζον Μακλέην και άλλοι αγαπημένοι, σκληροτράχηλοι badasses της μικρής και της μεγάλης οθόνης με μοναδικό σκοπό στο τέλος να μείνει μόνο ένας!

Πόσο τέλειο θα ήταν αυτό; Ποιος θα το έφτανε μέχρι τέλους; Ποιος θα επιβίωνε; Ο πιο δυνατός, ο πιο γυμνασμένος, ο πιο έξυπνος, ο πιο πονηρός;

Η απάντηση είναι στο χέρι σου!

Ψήφισε τώρα στο fun poll του Gazzetta ποιος πιστεύεις ότι θα έμενε στο τέλος... όρθιος και άφησε τα αποτλέσματα να μιλήσουν!

Και αν ήδη «ψήθηκες» με αυτό το... κινηματογραφικό poll, φαντάσου πόσο τέλεια θα περάσεις στο ποδοσφαιρικό Βetting Survivor που ξεκινάει στις 14 Ιουνίου.

Ναι, αλήθεια, το Bet Royale* είναι γεγονός και ήρθε στη Novibet με σκοπό να σε συναρπάσει.

Το Παγκόσμιο είναι προ των πυλών και ο διαγωνισμός του Bet Royale* αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον!

Μπορούν να λάβουν μέρος όλοι οι παίκτες προβλέποντας σωστά την εξέλιξη των παιχνιδιών και κερδίζοντας πλούσια δώρα, με τον μεγάλο νικητή να κερδίζει το έπαθλο των 10.000€!

Ο διαγωνισμός επιβίωσης ξεκινά στη Novibet.

*21+ ετών /ΚΕΘΕΑ: 2109215776/Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC/ Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τους συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας. * Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις