Στη βεράντα του Skyfall τίποτα δεν μπορεί να πάει λάθος

Gazzetta team
Στη βεράντα του Skyfall τίποτα δεν μπορεί να πάει λάθος
Το μαγαζί που ανεβάζει τη διάθεσή μας ψηλά, είναι η απόλυτη η επιλογή για μία αξέχαστη καλοκαιρινή έξοδο.

Η Ακρόπολη, ο Λυκαβηττός, το Ζάππειο. Μπορεί σε μία βεράντα να χωρέσει ολόκληρη η Αθήνα; Το Skyfall cocktail & food bar με μεγάλη περηφάνια απαντά «ναι» ενώ χαζεύει τη μαγευτική θέα του με ένα κοκτέιλ στο χέρι.

Με τον Παρθενώνα να απλώνεται επιβλητικός μπροστά στα μάτια μας μεταφερόμαστε σε μία άλλη διάσταση, εκεί όπου βασιλεύουν τα hip & chic δείπνα µε λάµψη και class. Το ιδανικό σκηνικό, για να απολαύσουμε signature cocktails (φτιαγμένα από έμπειρους bartenders) ή να ανοίξουμε ένα καλό κρασί παρμένο από την άκρως ενημερωμένη κάβα του μαγαζιού.

Δύο επίπεδα χωρίζουν το Skyfall cocktail & food bar. Από τη μία, έχουμε το Bar και από την άλλη το Restaurant και τα δύο πανέτοιμα να εξυπηρετήσουν την πιο απαιτητική μας αίσθηση, τη γεύση. Άλλωστε, κοινός παρανοµαστής και συνδετικός κρίκος των δύο επιπέδων δεν είναι άλλος από την κουζίνα. Εκεί όπου δηµιουργούνται μοναδικές γεύσεις, από finger food και tapas μέχρι εξαιρετικά πιάτα. Αναλόγως την περίσταση και τις γαστριμαργικές προτιμήσεις, η executive chef του μαγαζιού, Δήμητρα Κρικέλη, δημιουργεί tailor made προτάσεις προσφέροντας με τη μαγειρική της ένα γευστικό καμβά που έχει ως κεντρικό τοπίο την Ελλάδα με πινελιές από όλον τον κόσμο.

Σε έναν ιστορικό δρόμο, δίπλα στο Καλλιμάρμαρο, ο χώρος που μπορεί εύκολα να γίνει το place to be σχεδόν για κάθε εκδήλωση, έχει φιλοξενήσει αμέτρητα events που έγιναν talk of the town. Από το σημαντικό πάρτι των 18 ή των 30 ετών (και ανεβαίνουμε ανά δεκαετία) και το γαμήλιο πάρτι μέχρι το επαγγελματικό σουαρέ, και τα business meetings, το Skyfall cocktail & food bar είναι το μέρος που θα μας βγάλει ασπροπρόσωπους στους καλεσμένους μας.

Με όλα τα παραπάνω ως δεδομένα, το Skyfall cocktail & food bar δεν είναι παρά εκείνη η µοναδική εµπειρία ευ ζην με προσιτές τιμές που θέλεις να ζήσεις. Από ψηλά.