gameAthlon 2018: Έρχεται το μεγαλύτερο gaming event της Αθήνας! (pics)

Gazzetta team
gameAthlon 2018: Έρχεται το μεγαλύτερο gaming event της Αθήνας! (pics)
Για δεύτερη χρονιά ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ παίζει δυνατά στο απόλυτο gaming event της Αθήνας, στις 2&3 Ιουνίου στο Ολυμπιακό Κλειστό Γυμναστήριο Φαλήρου, Tae Kwon Do.

Τι κάνει ένα gaming event να ξεχωρίσει από όλα τα υπόλοιπα; Τι είναι αυτό που το κάνει να συζητιέται πολύ πριν ξεκινήσει αλλά και περισσότερο αφότου τελειώσει; Ποιο είναι το «συστατικό» αυτό της επιτυχίας που το κάνει μοναδικό στο είδος του και «οδηγό» για όλα τα υπόλοιπα gaming events;

Οι συμμετοχές; Ο αριθμός των τουρνουά; Το πλήθος των διαθέσιμων μηχανημάτων; Ή μήπως το τεράστιο έπαθλο;

Όλα τα παραπάνω χρειάζονται για να γίνει ένα gaming event το απόλυτο talk of the town! Και όλα τα παραπάνω τα έχει και με το... παραπάνω το gameAthlon 2018!

Το μεγαλύτερο gaming event της Αθήνας, το gameAthlon 2018, ανοίγει τις πόρτες του για 6η χρονιά και ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ το υποστηρίζει για δεύτερη συνεχή!

Όλα αυτά τα ωραία θα τα απολαύσουμε στο Ολυμπιακό Κλειστό Γυμναστήριο Φαλήρου, Tae Kwon Do, το Σαββατοκύριακο 2 & 3 Ιουνίου 2018, φυσικά με την υποστήριξη της ΓΕΡΜΑΝΟΣ.

Και το gameAthlon 2018 φέτος έχει και ένα νέο στόχο: να σπάσει το ρεκόρ συμμετοχών του 2017, το οποίο είχε ξεπεράσει τους 1.400 παίχτες!

Και θα προσπαθήσει να το πετύχει με τα εξής «όπλα»: με πάνω από 18 τουρνουά gaming powered by ΓΕΡΜΑΝΟΣ, ανάμεσα στα οποία ξεχωρίζουν οι τελικοί αγώνες FIFA και LOL, τα games θα διεξαχθούν σε μία αρένα 3,5 στρεμμάτων, οι gamers θα «παλέψουν» με 130 κονσόλες XBOX & PS4 αλλά και περισσότερα από 100 PC!

Και τέλος, οι παίκτες θα διεκδικήσουν έπαθλα που ξεπερνούν τα €20.000!

Και αν αυτά σας φάνηκαν ήδη... πολλά, έχει και άλλο!

Πολλές ακόμα δράσεις και εκπλήξεις περιμένουν τους λάτρεις του gaming, της τεχνολογίας και των eSports που θα βρεθούν στο gameAthlon 2018, όπως επίσης και δημοφιλείς YouTubers και Pro-Gamers θα συμμετάσχουν στο 360ο stage, την παρουσία των οποίων μάλιστα οι επισκέπτες θα μπορούν να απολαύσουν και από 3 viewing points.

Επιπλέον, όσοι βρεθούν στο gameAthlon 2018, θα μπορούν να πάρουν μέρος σε μοναδικά high-tech activations από τον ΓΕΡΜΑΝΟ, μέσα από τα οποία θα μπορούν να δημιουργήσουν το ψηφιακό τους 3D avatar, να ζωγραφίσουν σε VR περιβάλλον τα δικά τους έργα, να ανακαλύψουν το βαθμό των ικανοτήτων τους συμμετέχοντας σε πρωτότυπα παιχνίδια συγκέντρωσης και να παίξουν σε mixed reality περιβάλλον με μάσκες και γυαλιά εικονικής/επαυξημένης πραγματικότητας, Microsoft HoloLens.

Και αν ήδη όλα τα παραπάνω που έχετε διαβάσει σας κάνουν να έχετε τρελαθεί από την αγωνία σας, έχει και άλλο!

Οι επισκέπτες του gameAthlon 2018 θα μπορούν να περιηγηθούν στα εκθεσιακά περίπτερα των μεγαλύτερων κατασκευαστών gaming και τεχνολογίας του κόσμου να δοκιμάσουν πρώτοι νέους τίτλους παιχνιδιών όπως το "Detroit Become Human" σε PS4 και να ενημερωθούν για τις τελευταίες τάσεις στο gaming.

Κορυφαίους τίτλους παιχνιδιών, προηγμένες κονσόλες, αλλά και όλες τις νέες κυκλοφορίες από τον χώρο του gaming οι καταναλωτές μπορούν να βρουν στα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ ή στο e-shop!

Είναι σίγουρο ότι θα τα πούμε εκεί!

The event: gameathlon.eu

The Place: Ολυμπιακό Κλειστό Γυμναστήριο Φαλήρου, Tae Kwon Do

The Date: Σαββατοκύριακο 2 & 3 Ιουνίου 2018

The Hashtags: #germanos #gaming #gameathlon