Οι νικητές για την Day 2 του «Release Athens 2018»

Gazzetta team
Οι νικητές για την Day 2 του «Release Athens 2018»
Το Gazzetta δίνει την ευκαιρία σε 4 τυχερούς να απολαύσουν από κοντά τη δεύτερη μέρα του καλύτερου καλοκαιρινού φεστιβάλ της πόλης!

Οι περσινοί θριαμβευτές επιστρέφουν! Οι Thievery Corporation, ένα group που λατρεύει την Ελλάδα, αλλά, όπως φαίνεται σε κάθε τους επίσκεψη, λατρεύεται και από αυτήν, θα είναι και φέτος μαζί μας.

Στο «Release Athens 2017», ξεσήκωσαν πάνω από 12.000 κόσμο (σε μία βροχερή ημέρα!) και τώρα έρχονται, by... public demand, με ακόμα περισσότερο κέφι και με ένα ολοκαίνουριο album!

Co-headliners της βραδιάς, οι πραγματικά σπουδαίοι UB40, ένα από τα μεγαλύτερα και εμπορικότερα συγκροτήματα στην ιστορία της reggae, αλλά και συνολικά της pop μουσικής, με τον αυθεντικό τραγουδιστή τους Ali Campbell στα φωνητικά, οι οποίοι επιστρέφουν μετά από πολλά χρόνια στα μέρη μας.

Αν προσπαθούσαμε να απαριθμήσουμε τις επιτυχίες τους μάλλον θα έπρεπε να γεμίσουμε πολλές γραμμές κειμένου, οπότε απλά θα υπενθυμίσουμε τρεις από τις μνημειώδεις διασκευές που έκαναν, σημαδεύοντας ανεξίτηλα διαφορετικές εποχές των '80s και των '90s: «Red Red Wine», «I Got You Babe», «(I Can't Help) Falling In Love With You». Χρειάζεστε κάτι άλλο;

Τι άλλο θα δούμε την Day 2 του «Release Athens 2018»

Θυμηθείτε, όμως, και το όνομα της τετραμελούς μπάντας που θα συνοδέψει τα δύο τεράστια ονόματα αυτής της βραδιάς, γιατί οι Ρουμάνοι Golan είναι ένα «κρυμμένο διαμάντι» της ευρωπαϊκής electronica/house σκηνής που θα αποκαλυφθεί για πρώτη φορά μπροστά στο ελληνικό κοινό.

Η Angelika Dusk, ήδη γνωστή και αγαπημένη στο εκλεκτικό κοινό της πατρίδας μας, θα ανοίξει ιδανικά τη βραδιά, έχοντας κυκλοφορήσει πριν λίγο καιρό το νέο της album, «Beautiful Mess», σε συνεργασία με τον Βρετανό παραγωγό Rupert Christie (U2, Coldplay, Lou Reed).

Η προπώληση των εισιτηρίων συνεχίζεται κανονικά, ενώ, μην ξεχνάτε, πως όλα αυτά θα πραγματοποιηθούν στην Πλατεία Νερού, στο Φάληρο, έναν πανέμορφο χώρο δίπλα στη θάλασσα.

Μουσική και θάλασσα μαζί. Πολύ κρίμα δεν είναι να το χάσετε;

Οι 4 νικητές που κερδίζουν από μια μονή πρόσκληση είναι:

Κοσμάς Ανδρεάδης

Ελένη Ρίζου

Ζαχαρούλα Σαρηγιάννη

Αλέξανδρος Κώτσης

Για επιπλέον πληροφορίες σχετικά με τη διοργάνωση:

Επισκεφτείτε το site και τη Facebook page του Release Athens για περισσότερες πληροφορίες, εκτενέστερα βιογραφικά των καλλιτεχνών που συμμετέχουν στο φεστιβάλ, μαζί με τα τελευταία νέα, πληροφορίες για την προπώληση και πρόσβαση στην Πλατεία Νερού.