ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΦΟΝΙΚΟΤΕΡΑ ΖΩΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ (QUIZ)

QUIZ

Τα μεγαλύτερα και φονικότερα ζώα στον κόσμο (quiz)

Λιοντάρια, φίδια, κροκόδειλοι, καρχαρίες... Ο χειρότερος εφιάλτης εκατομμυρίων ανθρώπων που ζουν κοντά ή ανάμεσα με μερικά από τα φονικότερα ζώα στον κόσμο έρχεται «δίπλα» σας μέσα από ένα κουίζ, που θα το θυμάστε για καιρό.

Το ζωικό βασίλειο συνεχίζει να εκπλήσσει τους βιολόγους που ασχολούνται με τη ζωή, τα χαρακτηριστικά και τις συνήθειες των συγκατοίκων μας στον πλανήτη, ενώ όσο περισσότερο εξελίσσεται η επιστήμη, τόσο πιο κοντά ερχόμαστε με τα θηρία (εντός κι εκτός εισαγωγικών) που βρίσκονται παντού γύρω μας.

Γιατί καλό θα ήταν να μην ξεχνάμε πως τα περισσότερα από τα είδη των ζώων του πλανήτη προϋπήρχαν του ανθρώπου, έχοντας αναπτύξει καταπληκτικούς μηχανισμούς επιβίωσης, καθιστώντας τα κυρίαρχα στα περιβάλλοντα που διαβιούν.

Έτσι, λοιπόν, βρήκαμε 10 ερωτήσεις σχετικές με άγρια ζώα και σας καλούμε αρχικά να βρείτε τις σωστές απαντήσεις, ενώ το σίγουρο είναι πως αφού ολοκληρώσετε το κουίζ θα ευχαριστείτε την τύχη σας που βρίσκεστε στην Ελλάδα, ένα «παράδεισο» σε σχέση με άλλα σημεία του πλανήτη, όπου οι τυχαίες συναντήσεις με κάποιο από τα παρακάτω φονικά πλάσματα, μπορεί να είναι κι η τελευταία...

 

Best of internet