Θεατές της πρεμιέρας του θρίλερ του Λανς φον Τρίερ έφυγαν τρέχοντας από την αίθουσα (pics)

Gazzetta team
Θεατές της πρεμιέρας του θρίλερ του Λανς φον Τρίερ έφυγαν τρέχοντας από την αίθουσα (pics)
Η πρεμιέρα του νέου θρίλερ του Δανού σκηνοθέτη προκάλεσε κύμα αποχωρήσεων μεταξύ των θεατών της ταινίας που παρουσιάστηκε στο φεστιβάλ των Καννών.

Ο Λανς φον Τρίερ επέστρεψε στις Κάννες, έπειτα από απουσία επτά ετών, με ένα θρίλερ με αρκετά βίαιες σκηνές που προκάλεσε αντιδράσεις στην αίθουσα προβολής, με αρκετούς από τους θεατές μάλιστα, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο του Variety, Ramin Setoodeh, να εγκαταλείπουν την αίθουσα.

«Δεν έχω ξαναδεί ποτέ κάτι παρόμοιο σε κινηματογραφικό φεστιβάλ. Περισσότεροι από 100 άνθρωποι έφυγαν από την αίθουσα στην οποία προβαλλόταν η ταινία του Λαρς φον Τρίερ The House That Jack Built, η οποία έδειχνε μεταξύ άλλων σκηνές ακρωτηριασμού γυναικών και παιδιών. «Είναι αηδιαστικό», είπε μια γυναίκα φεύγοντας», σύμφωνα με tweet του Setoodeh.

Το "The House That Jack Built" είναι η ιστορία ενώ κατά συρροή δολοφόνου, στην οποία πρωταγωνιστούν ο Ματ Ντίλον και η Ούμα Θέρμαν.

Ο Δανός σκηνοθέτης Λαρς Φον Τρίερ είχε αποκλειστεί από το Φεστιβάλ των Καννών το 2011 όταν δήλωσε ότι ήταν οπαδός των Ναζί και του Αδόλφου Χίτλερ.

Πηγή: reader.gr