Οι νικητές για την Day 1 του «Release Athens 2018»

Gazzetta team
Οι νικητές για την Day 1 του «Release Athens 2018»
Το Gazzetta δίνει την ευκαιρία σε 5 τυχερούς να απολαύσουν από κοντά την πρώτη μέρα του καλύτερου καλοκαιρινού φεστιβάλ της πόλης!

O Ρίτσαρντ Άσκροφτ, μία από τις μεγαλύτερες φωνές που έχουν... γεννηθεί στον πλανήτη, έρχεται για πρώτη φορά στη χώρα μας, την Πέμπτη 31 Μαΐου, για το «Release Athens 2018».

Ο πολυτάλαντος Άγγλος μουσικός από το Γουίγκαν, υπήρξε ο ιδρυτής και ιθύνων νους των The Verve, μιας από τις κορυφαίες και πιο πετυχημένες βρετανικές μπάντες των 25 τελευταίων ετών.

Θα έχουμε την ευκαιρία να ακούσουμε για πρώτη φορά ζωντανά το «Bitter Sweet Symphony», ένα τα καλύτερα τραγούδια που έχουν γραφτεί ποτέ, μαζί με τα κλασικά «The Drugs Don't Work», «Lucky Man», «Sonnet», αλλά και μεγάλες στιγμές της solo καριέρας του, όπως το πολυαγαπημένο και στη χώρα μας «A Song For The Lovers».

Τι άλλο θα δούμε την Day 1 του «Release Athens 2018»

O εκπληκτικός Rag'n'Bone Man, ο άνθρωπος που με το «Human» δημιούργησε το μεγαλύτερο hit των δύο τελευταίων ετών, θα εμφανιστεί ως co-headliner, για πρώτη φορά στη χώρα μας.

Μαζί του, η υπέροχη Kid Moxie, η electro-pop περσόνα που υπηρετεί το καλλιτεχνικό όραμα της Έλενας Χαρμπίλα, που ήδη ανοίγει τα φτερά της για μία διεθνή καριέρα.

Η προπώληση των εισιτηρίων συνεχίζεται κανονικά, ενώ, μην ξεχνάτε, πως όλα αυτά θα πραγματοποιηθούν στην Πλατεία Νερού, στο Φάληρο, έναν πανέμορφο χώρο δίπλα στη θάλασσα.

Μουσική και θάλασσα μαζί. Πολύ κρίμα δεν είναι να το χάσετε;

Οι 5 νικητές που κερδίζουν από μία μονή πρόσκληση είναι οι:

1. Μπαλάφα Σοφία

2. Πιερράκος Τάσος

3. Φάκου Αντιγόνη

4. Πυρετζίδου Καλλιόπη

5. Μύριλλας Ευγένιος

Οι νικητές θα παραλάβουν την πρόσκληση από το ταμείο του festival, επιδεικνύοντας την ταυτότητά τους.

Για επιπλέον πληροφορίες σχετικά με τη διοργάνωση:

Επισκεφτείτε το site και τη Facebook page του Release Athens για περισσότερες πληροφορίες, εκτενέστερα βιογραφικά των καλλιτεχνών που συμμετέχουν στο φεστιβάλ, μαζί με τα τελευταία νέα, πληροφορίες για την προπώληση και πρόσβαση στην Πλατεία Νερού.