QUIZ: Κάνε το απόλυτο κουίζ γνώσεων με το σχεδόν αδύνατο 14 στα 14!

Gazzetta team
QUIZ: Κάνε το απόλυτο κουίζ γνώσεων με το σχεδόν αδύνατο 14 στα 14!
Είναι γνωστό ότι #ΜόνοΕσύΞέρεις τα πάντα! Μπάλα, σινεμά, τηλεόραση, γυμναστήριο. Και μάλιστα δε σηκώνεις κουβέντα για αυτό.

Το πιο πιθανό είναι να έχεις δει την διαφήμιση του ULTREX με τον τύπο στο γυμναστήριο που ξέρει καλύτερα και από τους personal trainers πώς να κάθεται κάτω από την μπάρα!

Σου θυμίζει κάποιον;

Εσένα. Και εμένα. Και όλους τους άντρες.

Ξέρουμε τα πάντα – είναι γνωστό αυτό. Και δεν χρειαζόμαστε κανέναν να μας πει τι και πως.

Είμαστε χαμένοι σε μια πόλη που δεν έχουμε ξαναβρεθεί ποτέ μας; Κανένα GPS, κανένας περιπτεράς, θα βρούμε το ξενοδοχείο με την όσφρηση.

Πάμε για μπασκετάκι με τον Ομπράντοβιτς; Σιγά μη μας πει εκείνος πως να παίξουμε την άμυνα ζώνης με βοήθεια στους ψηλούς.

Πάμε για 5χ5 με τους κολλητούς και τον Ντέιβιντ Μπέκαμ που τυχαία περνούσε έξω από το γηπεδάκι; Σιγά μη μας πει εκείνος πώς χτυπάνε το σωστό το φάουλ για να πάει στο γάμμα της εστίας.

Είναι γνωστό, λοιπόν, ότι όλοι οι άντρες δεν θέλουμε βοήθεια σε τίποτα!

Εμείς και η Google, ξέρουμε τα πάντα. Αν και πολλές φορές η Google βγάζει και το «μήπως εννοείτε;». Εμείς ούτε αυτό δεν ρωτάμε.

Καιρός να το αποδείξεις λοιπόν με αυτό το Quiz γενικών γνώσεων που περιέχει τα παντα: αθλητικά, σινεμά, γεωγραφία, fitness, τεχνολογία.

Όταν το ολοκληρώσεις, μπες στο Facebook του ULTREX, πες την άποψη σου και κέρδισε δώρα ULTREX.

Και πάνω από όλα, μην ξεχνάς τη μεγάλη αλήθεια: το Ultrex Μen είναι το Νο1 ανδρικό σαμπουάν στον κόσμο και είναι ιδανικό για όλες τις ανάγκες των ανδρικών μαλλιών!

Κάνε κλικ ΕΔΩ δείξε ότι #ΜόνοΕσύΞέρεις τα πάντα!

Καλή τύχη!