Ο ΤΟΜ ΧAΡΝΤΙ ΒΓAΖΕΙ... ΔΟΝΤΙΑ ΣΤΟ ΝΕΟ ΤΡΕΙΛΕΡ ΤΟΥ «VENOM» (VID)

TV & MOVIES

Ο Τομ Χάρντι βγάζει... δόντια στο νέο τρέιλερ του «Venom» (vid)

Το πρώτο τρέιλερ του «Venom» που προβλήθηκε τον Φεβρουάριο είχε πολύ Τομ Χάρντι και καθόλου... Venom. 

 Αυτή τη φορά ο αντι-ήρωας της Marvel, προϊόν της ένωσης του ρεπόρτερ Έντι Μπροκ με ένα εξωγήινο παράσιτο, κάνει θριαμβευτική εμφάνιση και τα fan boys ενθουσιάζονται – αν και ελπίζουν τα ψηφιακά εφέ να βελτιωθούν μέχρι την πρεμιέρα της ταινίας.

Στο νέο βίντεο βλέπουμε τον Χάρντι ως Μπροκ να ερευνά μια σκιώδη εταιρεία που κάνει πειράματα σε ανθρώπους, να μολύνεται από το παράσιτο, να... ακούει φωνές και να ανακαλύπτει τις νέες του δυνάμεις. Συμπρωταγωνιστές του είναι η Μισέλ Γουίλιαμς και ο Ριζ Αχμέντ (τον μάθαμε με τη σειρά «In the Night of») στην πρώτη τους εμφάνιση σε ταινία με υπερήρωες.

O Venom πρωτοεμφανίστηκε στα κόμικς της Marvel το 1984 ως εξωγήινη στολή του Σπάιντερμαν και αυτονομήθηκε ως ήρωας το 1988, με τον Μπροκ να είναι ο πιο γνωστός και συνηθισμένος, αλλά όχι ο μοναδικός ξενιστής του παράσιτου.

Αν και η Marvel αγόρασε τα δικαιώματα του Σπάιντερμαν από τη Sony και πλέον ο Άνθρωπος Αράχνη εμφανίζεται στις ταινίες της, δευτερεύοντες ήρωες όπως ο Venom παρέμειναν στην ιαπωνική εταιρεία και θα πρωταγωνιστούν σε ταινίες όπως αυτή, ανεξάρτητες από το υπόλοιπο υπερηρωικό κινηματογραφικό σύμπαν.

Το «Venom», σε σκηνοθεσία Ρούμπεν Φλάισερ θα κάνει πρεμιέρα στη χώρα μας την Πέμπτη 4 Οκτωβρίου.


Πηγή: reader.gr

Best of internet