O Matt LeBlanc θυμήθηκε την πιο αηδιαστική στιγμή στα φιλαράκια (pics & vid)

Gazzetta team
O Matt LeBlanc θυμήθηκε την πιο αηδιαστική στιγμή στα φιλαράκια (pics & vid)
O «Τζόι» έτρωγε τα πάντα στο πέρασμά του και αυτό... στοίχισε στον Matt LeBlanc που θυμήθηκε μία άτυχη στιγμή στα γυρίσματα!

Ο Τζόι από την αρχή της σειράς είχε... ξεκαθαρίσει πως δεν μοιράζεται φαγητό, ωστόσο μια χαρά έτρωγε ό,τι έβρισκε μπροστά του.

Ο ηθοποιός Matt LeBlanc βρέθηκε καλεσμένος σε μία εκπομπή και θυμήθηκε την πιο αηδιαστική στιγμή που έζησε στα γυρίσματα.

Το περιστατικό σημειώθηκε όταν γύριζαν το επεισόδιο στο οποίο η Ρέιτσελ είχε ετοιμάσει ένα γλυκό για την ημέρα των Ευχαριστιών και είχε μπερδέψει τις συνταγές... οπότε είχε χρησιμοποιήσει και κρέας.

Ο «Ρος» αποφάσισε να φάει όλο το γλυκό για να μην την στενοχωρήσει.

Έτσι, επειδή είχε άσχημη γεύση προσπάθησε να το φάει γρήγορα, ωστόσο είχε πολύ μεγάλη ποσότητα στο πιάτο του και στα γυρίσματα τον έπιασαν τα γέλια.

Όταν ο σκηνοθέτης σταμάτησε το γύρισμα ο David Schwimmer έφτυσε το γλυκό στο πιάτο.

Ο Matt LeBlanc εκείνη τη στιγμή κοιτούσε από την άλλη μεριά. Oπότε όταν γύρισε άδειασε το γλυκό του «Ρος» στο πιάτο του και άρχισαν ξανά το γύρισμα.

Ναι, κανείς δεν του είπε ότι πρόκειται να φάει το γλυκό που έφτυσε ο «Ρος» και το κατάλαβε μόνο όταν είδε τις αστείες στιγμές των γυρισμάτων!

Το... επίμαχο επεισόδιο