Η Γνώση είναι Δύναμη: Το παιχνίδι που θα σε κάνει να «κολλήσεις»! (quiz)

Gazzetta team
Η Γνώση είναι Δύναμη: Το παιχνίδι που θα σε κάνει να «κολλήσεις»! (quiz)
Μας το έλεγαν οι φίλοι μας και δεν τους πιστεύαμε. Μέχρι που το δοκιμάσαμε και πoρωθήκαμε! Εδώ παίζεις για τη δόξα…

Σου έχει τύχει ενώ παίζεις ένα παιχνίδι να σκεφτείς μέσα σου «Τώρα σοβάρεψαν τα πράγματα…»; Έτσι συμβαίνει με το «Η Γνώση είναι Δύναμη»! Πρόκειται για το εντυπωσιακό παιχνίδι γνώσεων που θα βρεις αποκλειστικά στο PS4 από τη σειρά PlayLink (τον νέο τρόπο διασκέδασης που έχουμε αναλύσει εδώ) το οποίο υπόσχεται… επικές «μονομαχίες» ανάμεσα σε εσένα και τους φίλους σου. Μόλις μπεις στην Πυραμίδα της Γνώσης, ο μόνος δρόμος είναι προς την κορυφή!

Μην ξεχνάς πως αν χάσεις, θα πρέπει να ανεχτείς την καζούρα των φίλων σου... Όχι βέβαια πως δεν «κινδυνεύεις» κι έπειτα από κάθε δική σου λανθασμένη απάντηση...Υπάρχει, άραγε, τίποτα χειρότερο; Αν κατακτήσεις όμως εσύ πρώτος την κορυφή, τότε ποιος σε πιάνει!

Η βραδιά με το «Η Γνώση είναι Δύναμη» χωράει εσένα κι άλλους 5 φίλους σου! Ο ανταγωνισμός λοιπόν θα χτυπήσει σίγουρα… κόκκινο! Είναι σαν να πηγαίνεις σε ένα τηλεπαιχνίδι με την παρέα σου! Ως αντίπαλοι...

Αφήνουμε προς το παρόν την φαντασία σου να οργιάσει!

Το «Η Γνώση είναι Δύναμη» ξεχωρίζει μάλιστα ευθύς εξ αρχής, από το γεγονός πως δεν χρειάζεσαι DUALSHOCK 4 για να παίξεις, αλλά το tablet ή το smartphone σου! Αυτά και να έχεις μια… good hair day! H σέλφι είναι απαραίτητη όταν ξεκινάς το παιχνίδι και επιλέγεις έναν από τους παλαβούς σκιτσαρισμένους χαρακτήρες, οπότε φρόντισε το μαλλί σου να βρίσκεται σε αξιοπρεπή κατάσταση! Εκτός αν θες να «υποφέρεις», καθώς ανεβαίνεις στην Πυραμίδα της Γνώσης. Στη δική μας παρέα πάντως κάποιος το βίωσε…

Προσοχή! Ο βασικότερος λόγος που μπορείς να... δεινοπαθήσεις, παίζοντας το «Η Γνώση είναι Δύναμη» δεν αφορά φυσικά το μαλλί σου, αλλά την έλλειψη γνώσεων πάνω στην μεγάλη ποικιλία θεματικών ερωτήσεων, που θα χρειαστείς να απαντήσεις.

Δεν είναι άλλο ένα παιχνίδι τύχης. Αυτό το χαρακτηριστικό του είναι που θα σε κάνει να πεις «Τώρα σοβάρεψαν τα πράγματα…», για το οποίο σε προετοιμάσαμε στην αρχή. Θα περάσεις καλά ακόμα κι αν δεν απαντήσεις σε ούτε μία ερώτηση σωστά, αλλά θα περάσεις αφάνταστα, αν μαζέψεις τους περισσότερους πόντους απ' όλους!

Η τακτική δεν θα μπορούσε να λείπει από ένα τόσο πλήρες παιχνίδι! Χρησιμοποιώντας ένα «Power Play» μπορείς να καθυστερήσεις τους φίλους σου στις απαντήσεις τους, αναγκάζοντάς τους να σπάσουν πάγο ή να καθαρίσουν την οθόνη τους από ένας γλοιώδες πράσινο υγρό! Πιστέψτε μας, δεν υπάρχει τίποτα πιο εκνευριστικό από το να σε καθυστερούν να απαντήσεις (άρα να χάνεις βαθμούς), ενώ γνωρίζεις την απάντηση! Είτε θέλετε, είτε όχι, θα το βιώσετε. Απλώς θυμήσου να είσαι ευγενικός με τους αντιπάλους, μήπως σε... ξεχάσουν την κρίσιμη ώρα!

Οι ερωτήσεις φυσικά και είναι στα ελληνικά, οπότε ο φίλος σου που δεν τα κατάφερε με το Proficiency δεν έχει την παραμικρή δικαιολογία να μην παίξει!

Πάμε για ένα σύντομο test drive!