Ο David Schwimmer στο «τιμόνι» του χρηματιστηρίου του Λονδίνου και τα social media «ξεσάλωσαν» (pics & vids)

Gazzetta team
Ο David Schwimmer στο «τιμόνι» του χρηματιστηρίου του Λονδίνου και τα social media «ξεσάλωσαν» (pics & vids)
Πολλοί μπερδεύτηκαν στο άκουσμα της είδησης, πιστεύοντας ότι πρόκειται για τον πρωταγωνιστή της γνωστής σειράς, όμως η πραγματικότητα απείχε λίγο από αυτή την εκδοχή.

Η είδηση της πρόσληψης νέου εκτελεστικού διευθυντή του βρετανικού χρηματιστηρίου δεν προκάλεσε καμία εντύπωση, καθώς ήταν λίγο-πολύ αναμενόμενη.

Αυτό, όμως, που δεν περίμεναν οι αναλυτές αλλά κι οι δημοσιογράφοι ήταν η εμφάνιση ενός πολύ οικείου ονόματος για τη θέση του CEO του λονδρέζικου χρηματιστηριακού δείκτη.

Ο David Schwimmer θα είναι στο εξής ο νέος επικεφαλής του London Stock Exchange κι οι υποψίες αμέσως έπεσαν στο γνωστό σε όλους μας Ρος Γκέλερ από την πετυχημένη σειρά «Φιλαράκια» της δεκαετίας του '90.

Η συνωνυμία προκάλεσε μεγάλη σύγχυση μέχρι να γίνει σαφές ότι ο γνωστός ηθοποιός δεν ακολούθησε καριέρα χρηματιστή ή οικονομολόγου μετά το τέλος της σειράς το 2004.

Για την ιστορία να σημειωθεί ότι ο άνθρωπος που θα διαδεχθεί τον πρώην CEO του χρηματηστηρίου του Χαβιέ Ρολέ, είναι το επί 20 χρόνια στέλεχος της επενδυτικής τράπεζας Goldman Sacks, που φέρει το ίδιο όνομα με τον πρωταγωνιστή της σειράς, ο οποίος εξακολουθεί να κάνει καριέρα στην υποκριτική.

Πάντως, η διασπορά της είδησης από τα social media ήταν τεράστια, με εκατοντάδες χρήστες να σχολιάζουν την ανακοίνωση με χιουμοριστική διάθεση, ενώ αρκετοί ήταν κι όσοι πίστεψαν ότι ο Ρος Γκέλερ θα διευθύνει στο εξής το χρηματηστήριο της βρετανικής πρωτεύουσας.

Πληροφορίες: indy100.com