Στις 14 και 15 Απριλίου η πρώτη έκθεση για επιτραπέζια παιχνίδια HellCon 2018

Gazzetta team
Στις 14 και 15 Απριλίου η πρώτη έκθεση για επιτραπέζια παιχνίδια HellCon 2018
Η πρώτη HellCon ετοιμάζεται να ανοίξει τις πόρτες της για να υποδεχτεί όσους αγαπάνε και θέλουν να γνωρίσουν το χόμπι των επιτραπεζίων παιχνιδιών, στις 14 και 15 Απριλίου 2018, στο Ξενοδοχείο Στράτος Βασιλικός.

Η HellCon (Hellenic Tabletop Convention) είναι μια έκθεση που προέκυψε από την ανάγκη εξάπλωσης του χόμπι των επιτραπεζίων παιχνιδιών στην Ελλάδα. Σκοπός της είναι να γνωρίσουν τα επιτραπέζια παιχνίδια ακόμα περισσότεροι άνθρωποι, κάθε ηλικίας. Και γι αυτό ακριβώς το λόγο είναι φιλική όχι μόνο προς τους λάτρεις του είδους, αλλά και προς τις οικογένειες και όλους όσους θέλουν να εξερευνήσουν αυτό το νέο κόσμο.

Και υπάρχουν άπειρα πράγματα που θα μπορείτε να κάνετε. Όσοι επισκεφτούν τη HellCon θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν νέα αλλά και κλασσικά επιτραπέζια παιχνίδια, ακόμα και να πάρουν μια γεύση από παιχνίδια τα οποία είναι ακόμα υπό δημιουργία, και μάλιστα από τους σχεδιαστές τους! Φυσικά δε θα χρειαστεί να διαβάσει κανείς τους κανόνες, αφού θα βρίσκεται πάντα κάποιος στο τραπέζι που θα παίζετε για να σας εξηγεί το παιχνίδι και να σας λύνει τις απορίες. Σας άρεσε κάποιο παιχνίδι και θέλετε να το αγοράσετε; Θα υπάρχει και χώρος πωλητηρίων με ελληνικά καταστήματα λιανικής και εταιρίες για να σας κατευθύνουν σε ένα παιχνίδι που δε θα μείνει στο ράφι, αλλά θα το παίζετε με την οικογένεια και τους φίλους σας.

Η HellCon θα προσφέρει και μια ξεχωριστή υπηρεσία για τις οικογένειες με μικρά παιδιά, την Παιδική Γωνιά. Αν έχετε μικρά παιδιά, από 3 χρονών και πάνω και θέλετε να έρθετε να δείτε την έκθεση και να βάλετε τα μικρά σας στο φανταστικό κόσμο των επιτραπεζίων, σας έχουμε τη λύση! Η Παιδική Γωνιά είναι ένας κλειστός χώρος, ειδικά διαμορφωμένος για τους μικρούς μας φίλους, με παιχνίδια για ηλικίες 3+ και εξειδικευμένο προσωπικό που βρίσκεται εκεί για να καθοδηγήσει τα παιδιά στον κόσμο των επιτραπεζίων αλλά και να τα απασχολήσει.

Οι βετεράνοι του χώρου θα μπορούν να πάρουν μέρος και σε τουρνουά και να κερδίσουν μοναδικά δώρα!

H HellCon διοργανώνεται για πρώτη φορά φέτος στο ξενοδοχείο Στράτος Βασιλικός. Η είσοδος στην έκθεση είναι δωρεάν και οι πόρτες είναι ανοιχτές από τις 10 το πρωί ως τις 8 το βράδυ.

Περισσότερες πληροφορίες για τη HellCon μπορείτε να βρείτε στο Facebook, όπου σύντομα θα ενημερωθείτε και για το επίσημο site.

Πηγή: reader.gr