Οι νικητές για το ένα τραπέζι για 4 άτομα στα «Chicken Stories» Αθήνας και Ρόδου

Gazzetta team
Οι νικητές για το ένα τραπέζι για 4 άτομα στα «Chicken Stories» Αθήνας και Ρόδου
Οι πιο γευστικές συνταγές από γνήσιο ελληνικό κοτόπουλο περιμένουν να τις εξερευνήσεις.

Το Chicken Stories, το καλύτερο premium fast food της Αθήνας και της Ρόδου με βάση το κοτόπουλο, σας καλεί να ζήσετε από κοντά μια μοναδική εμπειρία.

Δύο υπερτυχεροί, ένας στην Αθήνα και ένας στη Ρόδο, θα έχουν τη δυνατότητα να κερδίσουν ένα γεύμα για 4 άτομα και να απολαύσουν τις πιο γευστικές συνταγές από γνήσιο ελληνικό κοτόπουλο.

Τα Chicken Stories μπορεί να μπήκαν σχετικά πρόσφατα στη ζωή μας, αλλά μας έχουν ήδη κερδίσει με το ποιοτικό φαγητό τους, τις καινοτόμες συνταγές τους, το ευγενικό προσωπικό τους και το μοντέρνο χώρο τους. Όποιος τα επισκέπτεται, απλώς θέλει να πηγαίνει εκεί συνέχεια!

Τα υπεραγαπημένα Crispy Fillets bucket και Wings Bucket, γευστικά burgers, πλούσια lunch boxes, δροσερές σαλάτες, ευφάνταστα πιάτα, αναψυκτικά για να ξεδιψάξεις και ένα menu με πάμπολλες επιλογές περιμένουν να ξαφνιάσουν τον ουρανίσκο σου και να σου αποδείξουν ότι το κοτόπουλο είναι μία Τέχνη που τα Chicken Stories την ξέρουν καλά.

Και αν δεν μας πιστεύετε, μπορείτε να περάσετε και εσείς μια βόλτα από τα καταστήματα σε Αθήνα (Αγία Παρασκευή, Ηρώων Πολυτεχνείου 8) και Ρόδο (Υπολοχαγού Αλεξάνδρου Διάκου 9 - Έναντι Hondos Center). Μας ευχαριστείτε μετά!

Με πάνω από 660 συμμετοχές, ο διαγωνισμός για τα «Chicken Stories» πήρε φωτιά και τελικά είστε πάρα πολλοί αυτοί που θέλετε να δοκιμάσετε το καλύτερο κοτόπουλο στην Ελλάδα!

Όμως, οι τυχεροί είναι μόλις 2, αλλά δεν χρειάζεται να σκάτε. Οι υπόλοιποι μπορείτε να περάσετε από το κατάστημα και να απολαύσετε το γεύμα της επιλογής σας, σίγουροι ότι θα ξαναπάτε πολύ πολύ σύντομα!

Οι νικητές θα ειδοποιηθούν τηλεφωνικά από το ίδιο το κατάστημα και είναι οι:

Γιαννούλη Σοφία για το κατάστημα στην Αθήνα

Μουτσάκης Βασίλης για το κατάστημα στη Ρόδο