Τέσσερα games που θα απογειώσουν τα βράδια με την παρέα σας! (pics & vids)

Γιάννης Κονταξής
Τέσσερα games που θα απογειώσουν τα βράδια με την παρέα σας! (pics & vids)
Το Gazzetta έψαξε και βρήκε τα πιο fun games για παιχνίδι με ολόκληρη την παρέα και σας τα παρουσιάζει.

Πόσος καιρός πέρασε από την τελευταία φορά που μαζευτήκατε με την παρέα σας ή την οικογένειά σας για να παίξετε όλοι μαζί; Να τεστάρετε τις γνώσεις σας, να γελάσετε με την καρδιάς σας, να... τρομάξετε, να «ανταγωνιστείτε» ο ένας τον άλλο σε κουίζ;

Και ας είμαστε ειλικρινείς: Εδώ και χρόνια, όταν λέμε «ψήνεσαι να παίξουμε κανά παιχνίδι», δεν εννοούμε να πάρουμε την μπαλίτσα και να τρέξουμε στην πιο κοντινή πλατεία για σουτάκια, αλλά να αράξουμε στον καναπέ, μπροστά από μια μεγάλη τηλεόραση με τον ήχο στο τέρμα, προσπαθώντας άπειρες ώρες να αποδείξουμε στον κολλητό ότι είμαστε καλύτεροι σε όλα.

Είμαστε επίσης σίγουροι ότι καλά τα ποδοσφαιρικά παιχνίδια, τα παιχνίδια με super cars και τα πολεμικά αλλά σίγουρα υπάρχουν στιγμές που θα αναζητάτε ένα νέο τρόπο διασκέδασης, με video games (άλλωστε, δεν υπάρχει κάτι καλύτερο) όπου θα συμμετέχει όλη η παρέα, οι κανόνες θα είναι απλοί και δεν θα χρειάζονται 5-6 χειριστήρια για να παίξεις.

Σκεφτείτε επίσης πόσο σημαντικό είναι η social εμπειρία με την παρέα ή την οικογένεια να είναι στη γλώσσα σου, όχι γιατί δεν γνωρίζετε αγγλικά, αλλά γιατί το παιχνίδι στην γλώσσα σου γίνεται ακόμα πιο διασκεδαστικό για όλους. Αν συνδυάσεις όλα τα παραπάνω με το γεγονός ότι σε αυτά τα παιχνίδια μπορούν όλοι να παίξουν απλά κατεβάζοντας, δωρεάν, ένα app στο κινητό ή το tablet τους που το μετατρέπει σε χειριστήριο για το PS4 έχεις την απόλυτη Home Entertainment συνταγή για ατελείωτο παιχνίδι για όλους!

Αν όλα τα παραπάνω σου ακούγονται υποσχόμενα και περιγράφουν τα θέλω σου το δεν έχεις παρά να καλωσορίσεις την σειρά παιχνιδιών PlayLink αποκλειστικά για το PS4!

To Gazzetta σάς τα παρουσιάζει ένα-ένα για να βρείτε ποιο σας ταιριάζει, αν και είμαστε σίγουροι ότι θα τα θέλετε όλα!

Η Γνώση είναι Δύναμη (Knowledge is Power)

Θυμάσαι το Buzz! Παγκόσμιο Quiz στο PS3; Σίγουρα το θυμάσαι και το λησμονείς! Ε λοιπόν, για εσένα που είσαι φωτεινός παντογνώστης το παιχνίδι «H Γνώση είναι Δύναμη» (Knowledge is Power) είναι η ιδανική επιλογή. Διάλεξε τον χαρακτήρα που σου ταιριάζει, από μια σειρά από θεότρελες επιλογές, άκουσε προσεκτικά τις ερωτήσεις στα ελληνικά (φυσικά!) και ανταγωνίσου με φίλους και «εχθρούς» και απόδειξε την αξία σου! Ιδανικό για όλη την παρέα και για να αποδείξετε ποσό καλά γνωρίζετε τους φίλους σας και όχι μόνο!

Frantics

Για τρελά γέλια, χωρίς προηγούμενο, δοκίμασε το «Frantics». Κάνε… αλεπουδιές στους συμπαίκτες σου με 15 θεότρελα μίνι παιχνίδια για έως τέσσερις παίκτες, στα οποία θα δοκιμαστείς σε μάχες αρένας με φρενήρη δράση αλλά και σε απαιτητικά παιχνίδια στρατηγικής.

Hidden Agenda

Μυστήριο και αγωνία χτυπάνε κόκκινο με το «Hidden Agenda». Ένα μοναδικό παιχνίδι, ένα ανατρεπτικό θρίλερ που σε ρίχνει μαζί με όλη την παρέα στη δράση. Κάθε σου κίνηση έχει σημασία, κάθε σου απόφαση μπορεί να αλλάξει την τροπή του παιχνιδιού. Πρόσεξε! Ποτέ δεν ξέρεις τι σε περιμένει στην επόμενη γωνία!

That’s You!

Ιδανικό για όλη την παρέα και για να αποδείξετε ποσό καλά γνωρίζετε τους φίλους σας και όχι μόνο! Το «That’s You!», ένα άκρως διασκεδαστικό κουίζ, σε ρίχνει στη μάχη με τα αγαπημένα σου πρόσωπα και αποκαλύπτει τι πραγματικά σκέφτεται ο ένας για τον άλλον.

Απόλαυσε τους μοναδικούς αυτούς τίτλους με όλα τα αγαπημένα σου πρόσωπα πλέον ακόμα πιο εύκολα αφού διατίθενται πλήρως μεταφρασμένα στα ελληνικά. Πέρνα ατελείωτες στιγμές γέλιου και αγωνίας με τους φίλους σου, τα χαριτωμένα ξαδέλφια (που λέγαμε πριν), ακόμα και με τον παππού και την γιαγιά, με μια σειρά τίτλων για όλη την οικογένεια!