Αυτά είναι τα καλύτερα εστιατόρια σε Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική

Gazzetta team
Αυτά είναι τα καλύτερα εστιατόρια σε Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική
To «Salonica» πήρε την πρωτιά στη Θεσσαλονίκη και το «Ντομάτα» στην Χαλκιδική στα φετινά βραβεία για τα καλύτερα εστιατόρια.

Η απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2018 πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη. Eπτά εστιατόρια από τη συμπρωτεύουσα κι ακόμα πέντε από την Χαλκιδική ήταν οι μεγάλοι νικητές που ξεχώρισαν στα βραβεία για τα καλύτερα εστιατόρια της Θεσσαλονίκης.

Θεσσαλονίκη

1. Salonica Restaurant & Bar (Μοντέρνα ελληνική κουζίνα), ανατολική Θεσσαλονίκη, Φάληρο - 14,5/20
2. Alfredo’s Garden (Μοντέρνα ελληνική κουζίνα), περίχωρα Θεσσαλονίκης, Αεροδρόμιο – 14/20
3. Γλυκάνισος (Κλασσική ελληνική κουζίνα), περίχωρα Θεσσαλονίκης, Πυλαία - 14/20
4. Το Μανιτάρι (Κλασσική ελληνική κουζίνα), ανατολική Θεσσαλονίκη, Καλαμαριά, Νέα Κρήνη, Αρετσού – 14/20
5. Μαύρη Θάλασσα (Εστιατόριο για ψάρι), ανατολική Θεσσαλονίκη, Καλαμαριά, Νέα Κρήνη, Αρετσού – 14/20
6. Μούργα (Κλασσική ελληνική κουζίνα), κέντρο Θεσσαλονίκης, Αγία Σοφία – 14/20
7. Τάσος (Εστιατόριο για ψάρι), ανατολική Θεσσαλονίκη, Καλαμαριά, Νέα Κρήνη, Αρετσού – 14/20


Χαλκιδική

1. Ντομάτα (Μοντέρνα ελληνική κουζίνα), Σάνη – 15/20
2. Bubo Fine Dining Restaurant (Μοντέρνα ελληνική κουζίνα), Βουρβουρού - 14,5/20
3. Μαρίνα (Εστιατόριο για ψάρι), Ποτίδαια – 14,5/20
4. Καλαματιανός (Εστιατόριο για ψάρι), περίχωρα Θεσσαλονίκης, Σταυρός - 14/20
5. Μπουκαδούρα (Κλασσική ελληνική κουζίνα), Νικήτη – 14/20