Η ΣΕΙΡA «NARCOS» ΘΑ ΓΙΝΕΙ VIDEO GAME! (VIDS)

GAMING

Η σειρά «Narcos» θα γίνει video game! (vids)

Μία από τις πιο επιτυχημένες σειρές του Netflix, το «Narcos», πρόκειται να γίνει video game για PC, PlayStation 4, Xbox One και Switch.

Όπως αναφέρει το IGN, το παιχνίδι θα ετοιμάσει η Kuju, αδελφή εταιρεία της Curve Digital, ύστερα από συμφωνία της τελευταίας με την Gaumont, παραγωγό της σειράς. Το παιχνίδι «Narcos» θα κυκλοφορήσει το 2019, αλλά ακόμη δεν γνωρίζουμε το είδος του: θα επικεντρώνεται στην έρευνα και την περισυλλογή στοιχείων, θα είναι first-person shooter ή συνδυασμός των δύο; Πάντως δεν θα έχει καμία σχέση με το παιχνίδι στρατηγικής «Narcos: Cartel Wars» που κυκλοφορεί ήδη για smartphones:

«Ανυπομονούμε να δημιουργήσουμε ένα παιχνίδι που να ταιριάζει με το φανταστικό σκηνικό και τη σκληρή δράση της σειράς του Netflix» αναφέρεται στην ανακοίνωση της Kuju. Είμαστε τρομερά ενθουσιασμένοι και έχουμε ετοιμάσει μερικά εκπληκτικά στοιχεία παιχνιδιού που πιστεύουμε ότι θα ικανοποιήσουν τόσο τους θαυμαστές της σειράς όσο και τους gamers».

Μέχρι την κυκλοφορία του παιχνιδιού οι φίλοι του «Narcos» θα έχουν προλάβει να δουν την τέταρτη σεζόν, που θα κάνει πρεμιέρα μέσα στο φθινόπωρο. Οι δύο πρώτες σεζόν περιστρέφονταν γύρω από τον βαρώνο της κοκαΐνης Πάμπλο Εσκομπάρ και η Τρίτη γύρω από το καρτέλ του Κάλι.

 

Πηγή: reader.gr

Best of internet