ΤΟ GAZZETTA ΣΕ ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΤΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΩΝ SEPTIC FLESH (UPDATE - ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ)

ΜΟΥΣΙΚΗ

Το Gazzetta σε στέλνει στη συναυλία των Septic Flesh (update - οι νικητές)

Διεκδικήστε δύο διπλές προσκλήσεις για τη συναυλία των Septic Flesh στην Αθήνα.

Οι μνήμες είναι ακόμη νωπές από την εκκωφαντική τελευταία εμφάνιση των Septic Flesh μπροστά στο αθηναϊκό κοινό στο Fuzz τον Μάρτιο του 2016!

Περίπου 2 χρόνια μετά, το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου, επιστρέφουν ενώπιον των οπαδών της Αθήνας στο Piraeus 117 Academy με ένα συγκλονιστικό δίσκο στις αποσκευές τους για να παρουσιάσουν επί σκηνής!

Εδώ και πάνω από 25 χρόνια, το καλλιτεχνικό όραμα των Septic Flesh έχει πάρει σάρκα και οστά μέσα από τις προσπάθειες των Σωτήρη Βαγενά (κιθάρες), Σπύρου Αντωνίου (μπάσο, φωνή) και Χρήστου Αντωνίου (κιθάρες), μετατρέποντας το συγκρότημα σε ένα από τα σημαντικότερα του ακραίου ήχου παγκοσμίως. H σκοτεινή καλλιτεχνική ανάβαση των Septic Flesh, ξεκίνησε το 1990 και ένα χρόνο αργότερα βγήκε σε κυκλοφορία το 1ο τους EP, «Temple of the Lost Race».

H διετία 1994-1995 ήταν κομβική για το συγκρότημα καθώς κυκλοφόρησαν τα «Mystic Places of Dawn», «Έσοπτρον» τα οποία λατρεύτηκαν και λατρεύονται από το underground κίνημα της εποχής και όχι μόνο. «The Orphidian Wheel» και «A Fallen Temple» καθιέρωσαν τους Septic Flesh σαν έναν εκ των σημαντικότερων μουσικών πρεσβευτών μας στο εξωτερικό. Oι death metal βρυχηθμοί του Seth, εναλλάσσονται με τα φωνητικά του Σωτήρη, ενώ η μαγευτική φωνή της Nαταλί Ρασούλις δίνει ιδιαίτερο χρώμα στις αριστουργηματικές συνθέσεις του συγκροτήματος.

Η έξοχη κιθαριστική δουλειά και το ογκώδες drumming έδωσαν στον ήχο των Septic ταυτότητα, αναγνωρίσιμη στο πρώτο άκουσμα. Ωστόσο το γκρουπ, μόνο στάσιμο δεν έμεινε και στο «Revolution DNA», κινήθηκε σε νέους ηχητικούς δρόμους, δίχως να φοβάται τους πειραματισμούς. Σειρά είχε το κομψοτέχνημα «Summerian Daemons», μια άρρωστη κατάβαση στο σκότος των ψυχών του κάτω κόσμου, ντυμένη με αριστουργηματικά riffs, συνοδεία συμφωνικής.

Έπειτα από ένα καλλιτεχνικό διάλειμμα 5 ετών, οι Septic Flesh επέστρεψαν, διοχετεύοντας την αστείρευτη έμπνευση τους στην άτυπη τριλογία που ξεκίνησε με το «Communion», συνεχίστηκε με το «The Great Mass», για να ολοκληρωθεί με το «Titan» που γνώρισε αποθεωτικές κριτικές σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Φέτος, το «Codex Omega» ήρθε για να στρογγυλοκαθίσει στην κορυφή με τους καλύτερους δίσκους του σκληρού ήχου και οι Septic Flesh με την καλύτερη σύνθεση της ιστορίας τους έτοιμοι να ισοπεδώσουν το Piraeus 117 Academy στις 17 Φεβρουαρίου!

Την συναυλία στην Αθήνα θα ανοίξουν οι Scar of the Sun και οι The Slayerking!

Βeware! O βρυχηθμός του τέρατος θα σας στοιχειώσει ακόμη μια φορά!

Παρακαλείστε να βρίσκεστε στις 19:00 στο Piraeus Academy (Πειραιώς 117) με την ταυτότητά σας

Οι νικητές των 2 διπλών προσκλήσεων είναι οι:

1. Ερωτόκριτος Μιχαήλ

2. Μιχαηλίδου Φωτεινή

Best of internet