ΤΟΝ ΠΗΡΕ Ο ΥΠΝΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΒΛΕΠΕ ΝETFLIX, ΑΛΛA ΚΕΡΔΙΣΕ ΧΡΥΣΟ ΣΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ

TV & MOVIES

Τον πήρε ο ύπνος επειδή έβλεπε Νetflix, αλλά κέρδισε χρυσό στους Ολυμπιακούς

Ο 17χρονος Ρεντ Τζέραρντ έβλεπε όλο το βράδυ «Brooklyn Nine-Nine», δεν άκουσε για κανένα λόγο το ξυπνητήρι, αλλά κέρδισε Χρυσό μετάλλιο στο σνόουμπορντ.

Ο Ρεντ Τζέραρντ μπορεί να συμμετέχει στους Ολυμπιακούς της Πιονγκτσάνγκ στο αγώνισμα του σνόουμπορντ αλλά παραμένει ένας τυπικός 17χρονος.

Σαν έφηβος λοιπόν, ξενύχτησε βλέποντας Brooklyn Nine-Nine και δεν άκουγε το ξυπνητήρι που χτυπούσε το πρωί της Κυριακής και τον προειδοποιούσε ότι έπρεπε να ξυπνήσει!

Ο Τζέραρντ λοιπόν έπρεπε να ξυπνήσει στις 6 το πρωί, αλλά, όπως αναφέρει το Yahoo, ο συναθλητής του Κάιλ Μακ, τον βρήκε να κοιμάται και τον τράβηξε έξω από τα σκεπάσματά του! Επίσης, αφού σηκώθηκε με τα χίλια ζόρια, συνειδητοποίησε ότι είχε χάσει το μπουφάν του και δανείστηκε αυτό του Μακ για να συμμετάσχει στο αγώνισμα!

Παρά το γεγονός ότι άργησε να ξυπνήσει και το πρωινό του ξεκίνησε κάπως... άγρια, ο Τζέραρντ κέρδισε χρυσό μετάλλιο στο σνόουμπορντ, το πρώτο για της ΗΠΑ στους φετινούς Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες.

Και η αντίδρασή του όταν συνειδητοποίησε ότι κέρδισε το Χρυσό, ήταν «όλα τα λεφτά»: Όταν ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα, ένα επιφώνημα που έδειχνε την έκπληξή του έγινε viral και μεταδόθηκε παντού μέσω του NBC!

 

 

Ο Ρεντ Τζέραρντ είναι ο νεότερος Αμερικανός που κερδίζει χρυσό μετάλλιο τα τελευταία 90 χρόνια και μέχρι πρόσφατα δεν είχε συνειδητοποιήσει καν ότι η νίκη στους Ολυμπιακούς ήταν το όνειρό του.

Best of internet