Ήρθε το πρώτο teaser από το «Venom»! (vid)

Gazzetta team
Ήρθε το πρώτο teaser από το «Venom»! (vid)
Το τρέιλερ του «Venom» έχει πολύ Τομ Χάρντι, καθόλου Venom...
itemprop="articleBody">

Η πρώτη φορά που είδαμε τον Venom στη μεγάλη οθόνη ήταν στο «Spider-Man του 2007, όπου τον υποδυόταν ο Τόφερ Γκρέις. Δημοφιλής «κακός» των κόμικς «Σπάιντερμαν», είχε στριμωχτεί με το «έτσι θέλω» των παραγωγών στην ταινία του Σαμ Ράιμι.

Τώρα ήρθε η ώρα να αποκτήσει δική του ταινία και μάλιστα με οσκαρικούς πρωταγωνιστές: τον Τομ Χάρντι και τη Μισέλ Γουίλιαμς. Ο Χάρντι υποδύεται τον Έντι Μπροκ, που έρχεται σε επαφή με ένα εξωγήινο παράσιτο το οποίο τον μετατρέπει στον Venom.

Πάντως στο παραπάνω πρώτο teaser από την ταινία που θα κάνει πρεμιέρα τον Οκτώβριο, ο Venom δεν υπάρχει πουθενά. Η εικόνα κόβεται στην αρχή της μεταμόρφωσης του Χάρντι, που ουρλιάζει δεμένος στο κρεβάτι κάποιου εργαστηρίου.

Το ότι το teaser είναι εντελώς ξενέρωτο, δεν σημαίνει βέβαια ότι η ταινία θα είναι κακή. Οι δύο πρωταγωνιστές είναι εγγύηση και ο σκηνοθέτης Ρούμπεν Φλάισερ πιθανότατα μας επιφυλάσσει ένα υβρίδιο περιπέτειας με υπερήρωες και ταινίας τρόμου. Αναμένουμε το επόμενο, πιο πλήρες τρέιλερ.

A, και για όσους δεν γνωρίζουν, ο Venom είναι αυτός:

alt="" src="https://www.reader.gr/sites/default/files/sitefiles_2018-02/2228368-venom-wallpaper.png">

Πηγή: href="https://www.reader.gr/life/tv-movies/treiler-toy-venom-ehei-poly-tom-harnti-katholoy-venom-vid" target="_blank" rel="sponsored nofollow">reader.gr