Το τρέιλερ του «Deadpool 2» είναι αυτό που περιμέναμε! (vid)

Gazzetta team
Το τρέιλερ του «Deadpool 2» είναι αυτό που περιμέναμε! (vid)
Mας έκαψε το μυαλό πάλι...

Ξεκινάει όπως το τρέιλερ οποιαδήποτε ταινίας με υπερήρωες. Ο «κακός» αποκαλύπτεται λίγο λίγο μέσα από επικά, ατμοσφαιρικά πλάνα, και ένα «βαρύ» voiceover μας βάζει στο κλίμα. Όταν όμως βλέπουμε τον Κέιμπλ που υποδύεται ο Τζορτζ Μπρόλιν, αντί για ρομποτικό χέρι φοράει πράσινο ύφασμα, στο χρώμα της greenscreen.

«Στοπ! Γιατί δεν είναι ακόμη έτοιμα τα ειδικά εφέ;» ακούγεται η φωνή του Ράιαν Ρέινολντς – Deadpool. Ο οποίος, αφού πετάξει μια μπηχτή για το σβησμένο μουστάκι του Σούπερμαν στο «Justice League», παίρνει την κατάσταση στα χέρια του και αρχίζει να... παίζει με action figures για να μας δείξει πως θα είναι η ταινία.

Ναι, έτσι μπαίνουμε στο τρέιλερ του «Deadpool 2» και δεν περιμέναμε τίποτα λιγότερο μετά από το teaser με τον Μπομπ Ρος και την αφίσα α λα «Flashdance». Πέρα από την πλάκα, οι σκηνές δράσης είναι εντυπωσιακές, και ο Κέιμπλ δείχνει φοβερός αντίπαλος – κι ας μοιάζει σαν να βγήκε από άλλη ταινία. Το πρώτο «Deadpool» ήταν η ευχάριστη έκπληξη του 2016, αλλά αυτό τα σίκουελ που θα κάνει πρεμιέρα στις 18 Μαΐου έχει όλα τα φόντα για να το ξεπεράσει.

Πηγή: reader.gr