Παίξτε το «God of War» στο Messenger! (pics)

Gazzetta team
Παίξτε το «God of War» στο Messenger! (pics)
Περιπέτειες χωρίς γραφικά, όπου πληκτρολογείτε τις εντολές προς τον ήρωα που ελέγχετε. Old school πράγματα.

Το πολυαναμενόμενο βιντεοπαιχνίδι «God of War» που θα κυκλοφορήσει στις 20 Απριλίου διαθέτει ό,τι πιο εξελιγμένο σε γραφικά και gameplay. Για να το προωθήσει όμως η Sony, χρησιμοποιεί ό,τι πιο ρετρό υπάρχει στο χώρο του gaming: τα text adventures.

Πρόκειται για παιχνίδια που ήταν πολύ δημοφιλή από τις αρχές των 80s και για αρκετά χρόνια. Περιπέτειες χωρίς γραφικά, όπου πληκτρολογείτε τις εντολές προς τον ήρωα που ελέγχετε: «Σήκω, κοίτα γύρω σου, πήγαινε βόρεια, άνοιξε την πόρτα...». Old school πράγματα. Έτσι ακριβώς όμως λειτουργεί και το παιχνίδι «God of War: A Call from the Wilds», το οποίο μπορείτε να παίξετε μέσα από το Messenger, είτε στον υπολογιστή είτε στο κινητό σας.

Στο παιχνίδι του PlayStation 4 εκτός από τον Κράτος πρωταγωνιστεί και ο γιος του, Ατρέας. Και το «A Call from the Wilds» είναι μια καλή ευκαιρία να τον γνωρίσετε νωρίτερα, καθώς είναι ο ήρωας που θα ελέγχετε με τις εντολές σας. Μαζί του θα γνωρίσετε τον νέο κόσμο του παιχνιδιού που δεν είναι πια η αρχαία Ελλάδα αλλά ο ευρωπαϊκός βορράς και η μυθολογία του.

Θα βρείτε το «God of War: A Call from the Wilds» εδώ.

Πηγή: Reader.gr